Sparkasse - net stik

Dale

Fizikalc
21. jul 2007
829
42
28
Posodobljeno. Nova verzija na voljo na Google Play:

Kaj je novega?
• Prejem in pošiljanje FLIK zahtevkov za plačilo
• FLIK plačilo na prodajnem mestu
• Pregled izpiskov in ostalih e-dokumentov
• Sprememba paketnega računa
• Spremembe kontaktnih podatkov
• Sprememba limita na kreditni kartici in računu
• Manjše izboljšave in posodobitve

guardy

Guru
3. avg 2007
8.486
1.051
113
Obišči stran
Posodobljeno. Nova verzija na voljo na Google Play:

Kaj je novega?
• Prejem in pošiljanje FLIK zahtevkov za plačilo
• FLIK plačilo na prodajnem mestu
• Pregled izpiskov in ostalih e-dokumentov
• Sprememba paketnega računa
• Spremembe kontaktnih podatkov
• Sprememba limita na kreditni kartici in računu
• Manjše izboljšave in posodobitve

Še vedno pa niso dodali skeniranja QR kode za izziv pri plačilih... To je imela že njihova prvotna Sparkasse aplikacija, ki se je uporabljala za dostop do portala pred m.stik.

Sprememve paketnega računa pa v appu ne najdem?

Dale

Fizikalc
21. jul 2007
829
42
28
Tudi jaz ne najdem možnosti spremembe paketnega računa. Verjetno pa bi se nahajala pod naročili (edit:zahtevki).

Nazadnje urejeno:

univerza982

Pripravnik
24. okt 2013
40
1
6
Sparkasse ukinja stare udobne pozitivne račune?
na linku piše: računi pretekle ponudbe...zdej če pra vidim je najcenjsi paket udobni račun za 2,19 eur. Ksna alternativa...ne plačujem nobenih upn obrazcev, rabim sam račun, da dobim plačo..to je to

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.927
6.558
113
To pomeni, da jih ne mores vec sklepati. In to ue kar nekaj casa. Tisti, ki jih imamo od prej, pa zaenkrat ostajajo.

hermann

Guru
19. mar 2014
9.657
6.519
113
Odvisno od obdobja vezave in zneskov do 3% okvirno.
Ok, njihov informativni izračun pravi za 100 jurjev depozita in 365 dni vezave obrestno mero 0,80%. Več v kalkulatorju ne morem izbrat.

Dobesedno norčevanje...

EDIT: Aja vidim, da majo neke akcije. Še zmer bolj bogo ko ne.

Janez40

Guru
12. jul 2016
3.530
4.642
113
Ok, njihov informativni izračun pravi za 100 jurjev depozita in 365 dni vezave obrestno mero 0,80%. Več v kalkulatorju ne morem izbrat.

Dobesedno norčevanje...

EDIT: Aja vidim, da majo neke akcije. Še zmer bolj bogo ko ne.
Ne vzameš to kar ponujajo na spletu, ampak jih vprašaš direktno. Ni pa ne vem kaj ja. Pa saj imajo ostale še slabše ali ne dosti bolje. Je pa brez tveganj in brez problemov za sklenitev/prekinitev. Ne poznam drugih metod, ki bi bile tako sigurne in fleksibilne in ponujale recimo 5%+ obresti.

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.049
3.564
113
41
Lj
Zakaj bi banka skrivala ponudbo dobrih obresti? Na netu dajo slabo ponudbo, da odženejo stranke, ampak če pa prideš fizično tja ti dajo pa boljšo ponudbo? To je direkt iz knjige sluzastih prodajalcev avta, valda ne moreš denarja zaupat banki ki take taktike uporablja.

Janez40

Guru
12. jul 2016
3.530
4.642
113
Zakaj bi banka skrivala ponudbo dobrih obresti? Na netu dajo slabo ponudbo, da odženejo stranke, ampak če pa prideš fizično tja ti dajo pa boljšo ponudbo? To je direkt iz knjige sluzastih prodajalcev avta, valda ne moreš denarja zaupat banki ki take taktike uporablja.
Ga ni prodajalca česarkoli, kjer se ne bi dalo ob osebnem stiku dobiti boljšo ponudbo, kot je oglaševana. Sploh, če imaš tudi ti kaj za ponudit.

Meni osebno recimo ni preveč fer, da mnoge firme ponujajo ekstra popuste (ali pa banke višje obresti) novim prišlekom, medtem ko obstoječe stranke kljub mnogo boljšemu prometu ne dobijo teh ugodnosti. Zdaj kot obstoječa stranka lahko vzameš kar je prosto v ponudbi, lahko pa jih vprašaš, če lahko dobiš vsaj enake pogoje, kot jih imajo novi. Ali pa boljše seveda. Itd., itd.

• Všeč mi je
Reactions: igi in Jabe

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.927
6.558
113
Ceprav tole je brez veze govoriti... Ze moja generacija razmislja, da kdor “se pa ne zna preko spleta menit", tja pa tudi je bom šel, ket je za cajtom. Kot da ima to kaj veze s cimerkoli.

Za veliko vecino stvari, sploh ko gre za vecje zneske, se meni osebno. Kruh pa komot preko neta...

• Všeč mi je
Reactions: Janez40

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.049
3.564
113
41
Lj
Ampak zakaj bi dobro ponudbo skrivali? Če imaš ugodne kredite ali pa dobre obresti zakaj bi kot banka to skrival? Razen če hočejo da čim manj ljudi vzame kredit pri njih.