Jaz sem decembra zaprl račun pri njih. V Mb je bil za šalterjem nesposobnež, ki dejansko ni imel pojma o produktih lastne banke. Račun sem zaprl okoli 15.12., prosil sem ga naj mi 18.12. odtrgajo še trajnike in mastercard. Trdil je, da trajniki nikakor več ne morejo iti skozi, le mastercard bo trgan, zato mi bo izplačal stanje v gotovini, pustil bo le za mc. 18.12. se je zgodilo to, da so trajniki bili trgani, za mastercard pa je zmanjkalo denarja. Iz banke kličejo, da imam neporavnane obveznosti. Povem, da ni panike, so pač šli trajniki, bom nakazal. Pravi, da ne morem nakazati, ker je račun zaprt in jim moram prinesti gotovino. Malo podvomim v vse skupaj in prosim, če mi pošljejo na email izpisek, da vidim kaj je res bilo trgano, pa bom prišel poravnat. Spet reče, da mi zaradi varovanja osebnih podatkov ne sme nič pošiljati po emailu.
Grem čez par dni poravnat z gotovino in referent ni mogel preveriti stanja in izpiska od dne 18.12.2015. Cca 45min sem čakal, da so prišli do izpiska in točnega zneska minusa. V glavnem, sistem imajo totalno v kurzu..