Spletna banka bo prenovljena še letos - bolj ob koncu leta najbrž. A ima kdo generator enkratnih gesel (OTP) kot app na telefonu? A je fajn? Meni se zdi zanimivo, ker telefon imam itak vedno s seboj in digitalnega potrdila potem ne rabiš..?
Citat:
Uporabnik eCoyote pravi:
Spletna banka bo prenovljena še letos - bolj ob koncu leta najbrž. A ima kdo generator enkratnih gesel (OTP) kot app na telefonu? A je fajn? Meni se zdi zanimivo, ker telefon imam itak vedno s seboj in digitalnega potrdila potem ne rabiš..?
Meni odpre cel kup klobasanja in napoved, da bo prenova predvidoma v januarju 2015.Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Na netstik strani mi piše pod obvestili tole:
NAPOVEDNIK k prenovi elektronske banke Net.Stik (24.9.2014 14:04:28)
kliknem pa ne odpre ničesar. Ve kdo kaj več?
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
A mi lahko kdo razloži zakaj je en sobotni nakup s kartico še vedno pod zadržanimi sredstvi? Danes je torek.
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
A mi lahko kdo razloži zakaj je en sobotni nakup s kartico še vedno pod zadržanimi sredstvi? Danes je torek.
Ker so blesavi
Sam sem jim vrnil njihov Mastercard ker se mi ne da po en teden čakat, da bojo zadevo prikazal....
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
V čem je sploh fora pederišenja s karticami, če potem vsak dan redno gledaš na spletni banki, če so že trgali? Meni nakup s kartico pomeni brezskrbnost, sploh pa mastercard ...