Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Nisem vedel, da imaš lahko kredibilnost v minus
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Pa jaz sem nekoč....300let nazaj zgubil 6 točk kredibilnosti (najbrž v večih postih ne samo enem)....nekje so trdili da se ti po določenem času vrnejo oz znultirajo...pa temu ni tako....
Citat:
Uporabnik Mont pravi:
Gre za to, da če si nekomu stisnil gumb "Spam", in se ni nabralo dovolj enako mislečih, si šel s točkami kredibilnosti v minus (od 100 % dol).
Tako sem jaz zaradi opice easija pred 3/4 leta padel na 49 %.
Kar pa ni pošteno.
Bom zbrisal Galino, če jih ne dobim nazaj...
Citat:
Uporabnik gr69 pravi:
Ni čist tak - če stisneš SPAM button, pa si "edini" ni nič. Če pa si "skupaj z drugimi pospama" nekoga, mod pa odloči drugače, dobit(m)o vsi po eno minus točko.
To tudi dobiš, če opozoriš na nepravilno uporabo množine namesto dvojine.
PS: kdo ti je ta "Galina"?
ne vem če je ravno tako ker enkrat (precej časa nazaj) sem jih izgubil polovico. pa dvomim da bi kar za 5 postov odločili da niso spam tako na hitro.Citat:
Uporabnik Mont pravi:
Citat:
Uporabnik gr69 pravi:
Ni čist tak - če stisneš SPAM button, pa si "edini" ni nič. Če pa si "skupaj z drugimi pospama" nekoga, mod pa odloči drugače, dobit(m)o vsi po eno minus točko.
To tudi dobiš, če opozoriš na nepravilno uporabo množine namesto dvojine.
PS: kdo ti je ta "Galina"?
No, ni čisto tako, kar je priznal takrat tudi moderator, da nima vpliva na to, ampak dela program sam.
Pa nisem izgubil vsakič 1 %, ampak 10 %.
Ps
Tole je Galina:
(poglej na tej strani bolj spodaj (27.9.2016, 11.50), kjer sem dal najprej 5x Klik, dva posta nižje pa še 10 x klik)
https://www.alter.si/tabla/show...=0&fpart=22
pa saj je MOJE kozlanje!Citat:
Uporabnik jello pravi:
Da bi nazaj polizal kar si nakozlal praviš?
Dober tek želim.