SP košarka Turčija

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113

a bo to kaka kazen za prvenstvo?

krstiæ unega kr s stolom po glavi
stupid-1.gif

pol pa baby shaq popizdi pa kr vsi stran
hysterical-1.gif

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
En boljših fajtov v basketu. Retardiranci. Prav bi bilo, da glavni akterji dobijo kazni in se namesto igranja na SP raje malo spočijejo pred začetkom državnih prvenstev.
bonk.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
A bo res v HD? To bi blo super.
grin1.gif

bo ja...

sam js ti svetujem, da najprej pogledaš prvenstvo čez internet stream, pol navadn TV signal, pol pa še HD varjanto
cheer.gif

hysterical-1.gif

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Na TTX pise, da sam zeli igrat in da bo (kljub nasvetu zdravnikov, ki so svetiovali pocitek) treniral ze jutri. Za razliko od nekaterih primadon, ki so prelepe, da bi igrale za drzavno reprezentanco.

Brezec: vse pohvale !

Abeta

Fizikalc
13. avg 2007
1.861
3
38
Citat:
Uporabnik Radirko pravi:
Na TTX pise, da sam zeli igrat in da bo (kljub nasvetu zdravnikov, ki so svetiovali pocitek) treniral ze jutri. Za razliko od nekaterih primadon, ki so prelepe, da bi igrale za drzavno reprezentanco.

Brezec: vse pohvale !

sprasujem se.gif

no, kakor koli
aplauz.gif

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Baje se FIBA v to ne bo vtikala, "ker prijateljske tekme niso pod njenim okriljem" (?! jaz mislim da so). No, Srbi so dobro zapisani se od Bora Stankovica, ce bi se nasi stepli in metali stole, bi bilo najbrz drugace.

@Abeta: lahko bi glumil gljivo se skoraj dva tedna po poskodbi, toliko da se stvar vsaj nekoliko zarase, potem pa se sele pridruzil ekipi sele ko se zacnejo tekme ... a ni naredil tega. Mislim, da ima tip (podobno kot Udrih) toliko denarja, da bi lahko do konca zivljenja pil koktejle na plazi, a (za razliko od Udriha) nima ega dimenzij Smarne Gore.

Tusi

Fizikalc
3. sep 2007
1.234
1
38
Kolk vas gre zdej dol?
Jaz odrinem jutri zvečer, pa do 13.9. Če bo kdo dol brez karte naj me kontaktira, če bo vse prav, bom imel kako viška.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
jaz žal ne

je bil načrt, ker ima moja ravno mednarodni kongres in odrine v nedeljo dol, ampak bi bil predrag špas, da bi šel z njo, ker so v hotelu z 5 *