SP košarka Turčija

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.548
3.896
113
Ljubljana
hmpg.net
Srbi bi morali dobiti tekmo, ali pa vsaj prisilit sodnike, da bolj očitno kradejo:) Dva napada na koncu zalkjučiti po 5 sekundah je bila napaka, ki si jo ne bi smeli privoščiti, vendar glede na mladost ni bilo presenečenje.
So pa sodniki bili v trenutkih, ko niso vedeli, kaj bi, vedno naklonjeni Turčiji. Kar se pri -1 kar pozna.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Ameri so masivno nabili Turke ... Res zanimivo kako so lahko nizji igralci vseeno toliko atletski, da v skoku prevladujejo proti visji nasprotnikovi postavi, ob tem so pa jasno se toliko hitrejsi oz. bolj gibcni, da jih vrtijo levo in desno. Tokrat sem imel priloznost gledati na Sport TV, kjer sta komentirala s Sagadinom vsem "uff" in podobnim medmetom navkljub bistveno boljse, kot TV SLO.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.568
1.091
113
Titograd
Tudi sam sem to opazil, ti črnci majo res nenormalne mišice, povrh vsega pa je vmes igrala peterka kjer ni bil noben starejši od 25 let. Turki niso imeli niti malo šans.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Pri američanih VSI skačejo za žogo in to res ko norci. Pri ostalih skače center, pa še kdo če je ravno tam. Pa v obrambi majo hitre roke...pomojem jih nobena ekipa letos ne bi mogla premagati.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
766
113
Naši centri skočijo toliko, da bi jim lahko kak časopis pod noge podstavil... tu se pa vsi konkretno ''odrivajo''...

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Pri americanih lahko beki bp pokrivajo evropske centre
grin1.gif

volk_S

Pripravnik
17. avg 2007
759
0
16
44
Eh........... morm brisat vse se mi derejo na ušesa otroc, k jim sam še ropotulca manjka u rokah. Drugače pa, kot smo že navajeni, švoh komentiranje je blo. Pristransko. Ko je igrala Srbija so komentiral kot da igra Slovenija. Una blond baba je blond na n-to potenco. Nuč. Nobenih zabavnih reklam za šport. U glavnem... stanje je zaskrbljujoče, Evropa mi deluje precej skregano, nam je uspel veliki met, ko smo premagali Brazilijo, torej južnoameričane in to ni majhna stvar. Prej smo pa še Kitajce premagal. Pa Hrvate. Kar se tiče Srbov, ti obračuni med Slovenijo in Srbijo me ne zanimajo. Ker me nič ne srbi, če mene vprašaš. Škoda, da nam niso dali kakšnih Litvancev, so nam dal Ruse, njim smo pa itak menda nekaj dolžni od fuzbala. Seveda pravijo, ne mešat politiko pa šport, ampak to so sami začeli vsiljevati, ko je ta generacija odraščala. Nekakšne zlate rede pa etc. za nekega entuziasta morda celo umetnika napol, dobi pa podobno nagrado kot nek heroj, da svoje življenje na kocko. Kam je izginila kultura? Nonstop neki dopingaši, pa eni druzga neki šlatajo, iščejo zadoščanje v ne vem, homoseksualni nagnjenosti, nekoga pa razfuka to pa mu nazaj jebe fotra pa on drugi spet neki brezveze štrajka začne šopat rasizem... ampak folk vse to zgleda tolerira, namesto da bi poiskali nevtralne sodnike, da bi videli vsaj nekaj kulture. Ampak najboljše ropotulce so tiste, ki sekirajo zakaj, nemore en obrambni igralec zadržati 3 napadalce. Zakaj je podpovprečen na svojem prvem nastopu? Ne razumejo, niso še slišali za kulturo. In kultura je ena izmed poglavitnih stvari, zaradi katerih se splača živet. Zahodni svet hoče nonstop imeti neko zabavo, češ, da ne umremo od dolgega časa, ampak Evropo zabava to da en in isti vedno najebe namesto da bi imeli za vsakogar nekaj. In potem enkrat vpraša reporter po porazu igralca, "Kaj je šlo narobe? Kje si grešil?". Kaj naj reče? Naj si kaj izmisli, da ga ne bo tako trapasto gledal? Če pa ne ve točno. "Lahko da sm kakšno črno mačko spregledal. Potem pa takoj, ja kaj pa če je nasprotnik tudi slučajno videl črno mačko pa je vseeno zmagal?" Kaj je še kaj takega? "Videl sem luknjo?" Ja hvala bogu, sej ne moreš celo življenje preživet v inkubatorju. In če bo tiho, bodo rekli, "Kaj je pa on tako tiho?".

Vsakmu svojo!

Nazadnje urejeno:

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Citat:
Uporabnik Radirko pravi:
Ameri so masivno nabili Turke ... Res zanimivo kako so lahko nizji igralci vseeno toliko atletski, da v skoku prevladujejo proti visji nasprotnikovi postavi, ob tem so pa jasno se toliko hitrejsi oz. bolj gibcni, da jih vrtijo levo in desno.

Če bi jih dali na test za prepovedane supstance, bi lobisti s svojimi ameriškimi fintami ravno tako vrteli komisijo levo in desno.
crazy1.gif

Če ne drugače, bi pa mal keša v žep porinili.

DrM007

700. registrirani uporabnik
1. sep 2007
2.450
1
38
43
Krain
lol, pri Srbih, tudi ko je za vse ostale konec prvenstva, za njih ni. Pred zmagovitim košem naj bi Tunceri stal v avtu:

sprasujem se.gif

Zdaj zahtevajo odstope pol FIBE...

volk_S

Pripravnik
17. avg 2007
759
0
16
44
Jest bi pometal vse tiste piskače, ki so kričali, da je šlo skozi ušesa tja v norišnico kamor spadajo. Pa tiste, ki so pred koncem tekme stekli na igrišče tud. Miljonkrat lažje sem prenašal vuvuzele, kot pa tole kričanje.
jezen.gif

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik Madafaka pravi:
Če bi jih dali na test za prepovedane supstance, bi lobisti s svojimi ameriškimi fintami ravno tako vrteli komisijo levo in desno.
crazy1.gif

Če ne drugače, bi pa mal keša v žep porinili.

Baje so bili vsi dopinski testi na prvenstvu negativni. Nic pa ni pisalo o tem ali so bili med testiranimi tudi Americani in kaj je sploh na spisku prepovedanih zadev (morda steroidi niso ?).

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
In kaj zdaj če je košarkaš stal v avtu, saj ko je dobil žogo v roke več ni stal tam
bonk.gif

gre se za tisti moment, ko stopi nazaj, ko že ima žogo, na tem videu res zgleda, kot da bi malo stal v avtu ko se odrine

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Huda tekma Turčija- Srbija...... se mi pa zdi da sta sodnika sodila kar precej v korist Turčije.

Vseeno je končnico zajebal Knez Miloš. Čeprav je bil do takrat daleč najboljši na igrišču.

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
In kaj zdaj če je košarkaš stal v avtu, saj ko je dobil žogo v roke več ni stal tam
bonk.gif

gre se za tisti moment, ko stopi nazaj, ko že ima žogo, na tem videu res zgleda, kot da bi malo stal v avtu ko se odrine

V takem položaju so na tleh le prsti, ne cel podplat. Mislim, da ni stopil na črto.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.568
1.091
113
Titograd
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Citat:
Huda tekma Turčija- Srbija...... se mi pa zdi da sta sodnika sodila kar precej v korist Turčije.

Vseeno je končnico zajebal Knez Miloš. Čeprav je bil do takrat daleč najboljši na igrišču.

Tudi res, v zadnji akciji so izpadli kot naivna ŠKL ekipa. Draga, a izjemno pomembna šola za naprej.