Šotor za 4 osebe

motofrik

Majstr
24. dec 2009
3.044
442
83
tam ko se terc po tori rola
Eh, nič ne razumeš... bi lahko rekel. Pa ne mislim kaj slabega. Pa saj v tem je čar kampiranja. Pristen stik z naravo. Udobje je pa tako, kot si pripraviš. Kar se mene tiče, sem s šotorjenjem zelo zadovoljen, sčasoma veš, kaj rabiš in kaj ne.
Napihljiva blazina, pred šotorom( oziroma v predprostoru) se sezuva in ni iglic. Sploh ni komplicirano.
Cena kampiranja? Bom dal lanski primer. Zell Am See, privat kamp.. 10 evrov na noč. Vključeno oseba+šotor+motor. Kopalnica in WC na nivoju. Se bom še vrnil tja.

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
No ja, pristen stik z naravo bi bil zame, da šotor postaviš nekje sredi gozda, na samem in preživiš z minimalnimi sredstvi in s tistim kar ti narava ponuja. V temu bi pomojem zelo uživala, saj se moraš res znajti, odkrivati, organizirati in delati v timu. V kampih je pa čisto preveč ljudi in vse skupaj spominja na neko zasemeteno barakarsko naselje (vsaj to kar sem jaz videla je je zgledalo čisto mimo).
10 € na noč je zelo poceni za eno osebo. Če pa računaš za družino, torej šotor + avtomobil + 4 osebe, je to že kar dobrih 30 in še nekaj evrov, apartma za 4 osebe pa dobiš že za 50€.

LP

BohVar_alias_BOHL

Pripravnik
6. sep 2007
698
0
16
Laibah
Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:
jebiga, pač mi ne sede ta način počitnikovanja. to da nimaš nobene intime, da je vse neki skup nametan in zaprašen, da moraš kuhat na enem plinskem gorilniku in čakat v vrsti za tuš je zame pravo mučenje. pa nisem kaj posebaj fensi, enostavno se mi ne da vsakodnevno postavljat, prekladat, zlagat, pomivat in ne vem kaj še vse počet z vsemi stvarmi, ki jih je treba prinest s sabo, zato da prišparaš 20€ na dan.

Vsakemu svoje!
bonk.gif
ponavljam kampirnaje = "čar prilagajanja"
V Fijesi verjamem, da je nametano. Za večdnevno kampiranje, pač prej preveriš. izbiraš kampe, ki so razparcelirani. Se pravi, da imaš svojo parcelo. Za to ni potrebno, da si lastnik avtodoma, prikolice
ne-ne-1.gif

Čakanje na tuš
ne-ne-1.gif
ali preberše še eno poglavje vknjige,....
V hotelu verjamem, da ti ni potrebo pomivati, v aartmaju pač....
grims-1.gif

PObstajajo štori oz. t.i. POP-UP postavljeni v 3 minutah, pospravljeni v v 5.

No saj ti lahko Murko svetuje, kam greš z SONČKOM.......
priden.gif

Jodlarcek

Fizikalc
16. avg 2007
3.321
19
38
MB
Mi lahko prosim poveš tega kampa v Zell am Seeju. Ker jaz se z motorjem odpravljam tja, pa se mi zdi cena ugodna.

motofrik

Majstr
24. dec 2009
3.044
442
83
tam ko se terc po tori rola
Citat:
Uporabnik Jodlarcek pravi:
Mi lahko prosim poveš tega kampa v Zell am Seeju. Ker jaz se z motorjem odpravljam tja, pa se mi zdi cena ugodna.
Naslova res ne vem. Našel pa bi tja. Lastnica je ena starejša ženska, kamp je tok ob jezeru-ograja kampa meji na jezero. Iz kampa je direkten pogled na Grossglockner. To se pravim, na tisti strani jezera.
Smo pa šli ravno na predvečer kresne noči (20.6.), zvečer po vseh okoliških vrhovih prižgejo majhne kresove -fascinanten pogled. Kot bo bila neprekinjena ognjena veriga.
Bom šel na Google earth gledat, mogoče pa je tam naslov. Prilepim, ko najdem.

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.803
550
113
42
povsod malo
Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:
No ja, pristen stik z naravo bi bil zame, da šotor postaviš nekje sredi gozda, na samem in preživiš z minimalnimi sredstvi in s tistim kar ti narava ponuja. V temu bi pomojem zelo uživala, saj se moraš res znajti, odkrivati, organizirati in delati v timu. V kampih je pa čisto preveč ljudi in vse skupaj spominja na neko zasemeteno barakarsko naselje (vsaj to kar sem jaz videla je je zgledalo čisto mimo).
10 € na noč je zelo poceni za eno osebo. Če pa računaš za družino, torej šotor + avtomobil + 4 osebe, je to že kar dobrih 30 in še nekaj evrov, apartma za 4 osebe pa dobiš že za 50€.

LP

467716-post_slo.gif

Jaz imam takole:
Dober nahrbtnik 70 litrski, nekaj za preoblečt, nekaj za jest in pit, nekaj plastične posode (krožnik, kozarec), nož, in druge malenkosti aja pa seveda šotor najbolj simpl kar jih je 1 kg teže, 190 cm v dolžino 40 cm v širino 80-60 cm v višino, dve palici da vse skup pokonc držita pa seveda špagi notr vžem armafleks, spalko, nahrbtnik... najprej z glavo notr se vležem, sezujem in slečem in grem spat
cheer.gif

Zaščiten sem pred komarji, pajki in ostalimi pikajočimi zadevami.
Dežja ne drži glih najbolj tm ene 12 ure nalive še kar je pa več pa začne kapljat notr se pa s polivinilom pokriješ in prevedriš
tongue-1.gif
manj si mokr kot pa da bi bil na dežju.

Eni pa zapravijo 500€ za šotor in potem po teh dneh pridejo nazaj češ oOoO aaaa vse me boli hrbet, jetra, kolki, vrat, leva trepalnica. To pa zato ker ni navajen na trdem spat vsi v enih soft/vodnih posteljah
1 mesec pred kampiranjem na tla v dnevno pa vadt spanje

bansh28

Fizikalc
24. sep 2009
2.390
2
36
ORGINAL tm
pošlji mail na TUŠ če imajo še kakšnega.....iz stareeeeeeeeeee zaloge !
Sem lani v Tušu v Mozirju slučajno naletel 20 € za štiri osebe dve spalnice in sredinski del !
Sem kr dva kupil....po etiketi so že dooollllgooooo na zalogi !