Sneg 2013/2014

sung

Pripravnik
10. dec 2011
323
0
16
Citat:
Uporabnik DMX pravi:
Citat:
Uporabnik sung pravi:
Citat:
Pošlji GASILEC na 1919 in podari 1€ s katerim pomagaš k operativni pripravljenosti prostovoljnih gasilskih enot in s tem k večji varnosti pred naravnimi nesrečami in drugimi nesrečami. Glede na to, da se je ta vikend v Sloveniji zgodila naravna katastrofa je bila intervencija gasilskih društev nujno potrebna.[//quote]

Več na: http://www.blog.uporabnastran..../#ixzz2sIkkYgcZ

pa gre tole 100% v njihove roke?
rolleyes-1.gif

http://www.gasilec.net/uploads/datoteke/MarkoP/Pogoji%20in%20navodila%20za%20sodelovanje-Mobitel.pdf

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.107
4.099
113
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Citat:
Uporabnik sung pravi:
Citat:
Pošlji GASILEC na 1919 in podari 1€ s katerim pomagaš k operativni pripravljenosti prostovoljnih gasilskih enot in s tem k večji varnosti pred naravnimi nesrečami in drugimi nesrečami. Glede na to, da se je ta vikend v Sloveniji zgodila naravna katastrofa je bila intervencija gasilskih društev nujno potrebna.[//quote]

Hvala! Smo s sodelavci poslali vsak po vsaj nekaj SMS-ov. Škoda, da se ne da, da bi za ključno besedo navedel znesek, da bi lahko v enem SMSu nakazal večji znesek, ampak ok.

2x sem poslal besedo GASILEC na 1919, enkrat z velikimi tiskanimi črkami, enkrat z malimi tiskanimi, obakrat nazaj dobil odgovor "Napačna ključna beseda", v čem je trik?
confused-1.gif

Meni je šlo brez problema, pa nisem pazil na male/velike črke. Pač tisto, kar je Android določil. Sem pa pri Mobitelu. Si pri kakšnem drugem operaterju, ki je mogoče občutljiv na male/velike črke?

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.107
4.099
113
Citat:
Uporabnik sung pravi:
Citat:
Uporabnik DMX pravi:
Citat:
Uporabnik sung pravi:
Citat:

pa gre tole 100% v njihove roke?
rolleyes-1.gif

http://www.gasilec.net/uploads/datoteke/MarkoP/Pogoji%20in%20navodila%20za%20sodelovanje-Mobitel.pdf

Torej donacije delujejo le pri Mobitelu?

Nazadnje urejeno:

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.107
4.099
113
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Seveda lahko tudi 0,5% dohodnine nakažete gasilcem (namesto da ostane državi),
kajne Andy1
wink-1.gif

Jp
smile-1.gif

Ne vem pa, zakaj jih že nekaj let nisem videl, da bi nas obiskovali s koledarji
frown-1.gif

Nazadnje urejeno:

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.239
1.397
113
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Citat:
Uporabnik Runo pravi:
30€ za koledar? Waw, ima se, može se.
shocked-1.gif
Še najbolj uboge mamce po zahojenih vaseh prispevajo po 10 evrov. 30 evrov res ni posebno velik prispevek, razen v mestu, se razume.

Me spomni na lansko zgodbo, ko sta mi gasilca povedala da sem eden izmed redkih v bloku, ki jim da denar. V bistvu prvo pri meni zvonijo, ker jim drugi ne odprejo glavnih vrat... Ko pa je sranje pa se nenadoma vsi spomnijo na njih, videl na lastne oči.
En sosed je tudi pripomnil da so tako ali tako stalno v gostilni ali na veselici, pa sem mu odvrnil da jih rajši vidim tam, ker to pomeni da noben ne potrebuje njihove pomoči. Odgovora nisem nikoli dobil.

DrM007

700. registrirani uporabnik
1. sep 2007
2.450
1
38
43
Krain
ksz...

Na Simobilu prime: GASILEC, gasilec, Gasilec in GaSiLeC. Pravkar sprobano
smile-1.gif

Škoda da ni možnosti za poljuben znesek na en sms...

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.219
6.999
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Seveda lahko tudi 0,5% dohodnine nakažete gasilcem (namesto da ostane državi),
kajne Andy1
wink-1.gif

Jp
smile-1.gif

Ne vem pa, zakaj jih že nekaj let nisem videl, da bi nas obiskovali s koledarji
frown-1.gif

Še na vasi se priseljeni meščani na veliko izogibajo nepotrebnega stroška ob novem letu, kaj šele v bloku. Podobno je tudi s podmladkom. Neke domžale z nekaj 10k? prebivalci imajo najbrž manj gasilcev kot pa neka zabačena vas s par 100 prebivalci. Da o uspehih teh gasilcev ne govorim.

Nazadnje urejeno:

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.219
6.999
113
pri taščici
Če bi vsi dali 20 evrov.... Bi bilo veliko bolje. Predvsem v urbanih okoljih. Na podeželju se dobi v povprečju 10 evrov na hišo, po mestih so pa že marsikje obupali z raznosom, ker so marsikje nebodigatreba. Edino mejle znajo pošiljati ko se jim ose in sršeni zaredijo, takrat smo pa pa tisti: kjer gori nas ni, kjer se pije tam smo mi. Ne pomislijo pa da za odstranitev takih gnezd vsaj večina Pgd ni opremljena niti zadolžena po mojih info.

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.202
3.828
113
Citat:
Uporabnik Runo pravi:
30€ za koledar? Waw, ima se, može se.
shocked-1.gif

Ne za koledar, pač pa za zanesljivo, izurjeno in hitro pomoč v vsemogočih neugodnih situacijah. Pa tudi s tem si ne bodo kaj dosti pomagali.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Če bi vsi dali 20 evrov.... Bi bilo veliko bolje. Predvsem v urbanih okoljih. Na podeželju se dobi v povprečju 10 evrov na hišo, po mestih so pa že marsikje obupali z raznosom, ker so marsikje nebodigatreba. Edino mejle znajo pošiljati ko se jim ose in sršeni zaredijo, takrat smo pa pa tisti: kjer gori nas ni, kjer se pije tam smo mi. Ne pomislijo pa da za odstranitev takih gnezd vsaj večina Pgd ni opremljena niti zadolžena po mojih info.

Jaz sem sicer 200metrov od table LJ oddaljen, ampak vseeno se štejem na podeželje.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.110
-8.794
113
Naslednji teden na meniju:
Dež, dež, dež in občasno malo snega. Se pravi bodo še poplave
crazy1.gif

5_2_2014_7_24_07.jpg