Sneg 2013/2014

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.131
16.367
113
Citat:
Uporabnik sung pravi:
v Ljubljani (šiška) neka mešanica dežja in snegu, mogoče kdo ve v primeru da je avtomobil parkiran na parkirišču, ki ga ureja občina, in pade veja na avtomobil in ga poškoduje, ali kdo odgovarja? Primer da avto ni kasko zavarovan

To, da bi občina prevzela odgovornost, bi prišlo v poštev le, če je drevo s katerega je padla veja ali staro, bolano, trhlo ali pa v kakršnemkoli drugačnem stanju, da bi ga moral lastnik (občina) kot dober gospodar že prej obrezat oz. podret in odstranit. Če pa je to drevo povsem zdravo in zgolj ni preneslo ledenega bremena, pa je s takšnim odškodninskim zahtevkom bolj slaba, žal.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.021
6.235
113
blizu močvirne prestolnice
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Tle okol vse odrezano od sveta. Tud z motorko ne prides vec nikamor ... K sreci je trenutno elektrika.

Snecer je sel pa za en teden na teren pomagat elektricarjem. Ce ga bo slucajnokdo pogresil ...

Kje to tle okol? Recimo mi na Lavrici in na Orlah še vedno nimamo štroma, ampak saj bo, saj se trudijo, mislim da več kot več tudi ne morejo garati. Vso srečo štromarji.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Žiri, Cerkno, Idrija ...

Kaj naredit z Madzarsko familijo, ki hoce v hotel Cerkno? Po madzarsk sem razlozu, da ni ene ceste prevozne do tam. No ja, mogoce preko Nove gorice.
uf-1.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Če so naredili toliko km, jih pa okoli pošlji, bolje 1 dodatno uro po normalni cesti kot pa celo noč kje viset.
Drugače pa gledam, da bo še ves naslednji teden padavinski.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
5 ur s tem obvozom jim ne uide. Ce sploh je prevozen ...

Spat sem jih poslal v najblizji motel. Ne vem ce so razumeli.

Robert

Majstr
21. jul 2007
2.656
473
83
Tolmin
Včeraj zvečer sem že jaz vzel obvoz čez Gorico pa prevozim to cesto xy-krat
wink-1.gif

Tudi med Tolminom in Cerknim menda ni "lepa" cesta-sploh v trenutnih razmerah
confused-1.gif

Robert

Majstr
21. jul 2007
2.656
473
83
Tolmin
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
In zakaj si ga banal? zaradi čvekanja okrog snega?
rolleyes-1.gif

Zaradi nerazgledanisti - če ima njegova marelica samo 1mm ledu še ne pomeni, da ga 100km proč ni več
grims-1.gif

Naj "za kazen" skuha kotel čaja in ga nese terencem, ki poskušajo vzpostaviti povezave - ko dostavi potrdilo dobi "un-ban"
zmaga.gif

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.354
769
113
Citat:
Uporabnik Robert pravi:
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
In zakaj si ga banal? zaradi čvekanja okrog snega?
rolleyes-1.gif

Zaradi nerazgledanisti - če ima njegova marelica samo 1mm ledu še ne pomeni, da ga 100km proč ni več
grims-1.gif

Naj "za kazen" skuha kotel čaja in ga nese terencem, ki poskušajo vzpostaviti povezave - ko dostavi potrdilo dobi "un-ban"
zmaga.gif
Kar en teden naj to dela...
cool-1.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
26.113
-8.793
113
Malo gledam... V sredo med poldnevom in večerom, bo po večini države konec negativnih temperatur. Današnjo noč se bo pa ob novih padavinah še jebalo ježa.
15+cm na SZ, 5-10cm Lj, ter žled na Notranjskem
crazy1.gif

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.107
4.099
113
Citat:
Uporabnik sung pravi:
Citat:
Pošlji GASILEC na 1919 in podari 1€ s katerim pomagaš k operativni pripravljenosti prostovoljnih gasilskih enot in s tem k večji varnosti pred naravnimi nesrečami in drugimi nesrečami. Glede na to, da se je ta vikend v Sloveniji zgodila naravna katastrofa je bila intervencija gasilskih društev nujno potrebna.[//quote]

Več na: http://www.blog.uporabnastran..../#ixzz2sIkkYgcZ

Hvala! Smo s sodelavci poslali vsak po vsaj nekaj SMS-ov. Škoda, da se ne da, da bi za ključno besedo navedel znesek, da bi lahko v enem SMSu nakazal večji znesek, ampak ok.

Nazadnje urejeno: