smisel zivljenja

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Smisel življenja je, da gledaš da igro tako igraš, da ko zastor pade, se ničesar ne kesaš.

Poetično, ampak bistvo povedano.
priden.gif

aviator

Fizikalc
20. avg 2007
6.200
0
36
Kransterdam
v tem stoletju življenje nima smisla, živimo kolikor lahko

dokler bodo tu kapitalisiti....

”Nekoč bomo imeli vsi enako in takrat bo življenje dobilo smisel in veselje za vse ljudi bo zapihalo čez celotno zemeljsko oblo!”

Aviator, 2011

mistique

Guru
16. jun 2009
14.215
2.012
113
Emona / Carnium
Citat:
Uporabnik softi pravi:
zdej mi hodi po glavi ta zmelkow, pa nekak ne razumem kaj so hotli povedat. kaj je smisel zivljenja?

42 je kar dober odgovor.

Če se sprašuješ in ne najdeš odgovora, otrok Božji, ti prinesem bukvar z naslovom: BIBLIA SACRA VULGATÆ EDITIONIS, v æevapdžinicu. Sam, da nauš z mastnimi rokami listal, k je precej stara knjiga.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik aviator pravi:
”Nekoč bomo imeli vsi enako in takrat bo življenje dobilo smisel in veselje za vse ljudi bo zapihalo čez celotno zemeljsko oblo!”
Ne daj bože.
crazy1.gif

Kuba, Severna Koreja, stalinistična Albanija.
zmaga.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
No, pol je odgovor, ja.

Ker idiličen lajf enakosti pri Rdečih Kmerih mi nekako ne diši.

top_shit

Pripravnik
13. maj 2011
555
0
16
Citat:
Uporabnik softi pravi:

biblio ne čitam

Ne æitaš niti Mikijevega zabavnika, to vemo.

p.s. koran že znaš na pamet ?

Povej raje, če .... ne, čaki, ti jest neki povem, kaj sem prebral (yes, I can): da je disleksija menda ozdravljiva. Mal morš delat na tem, vaja, vaja in še enkrat vaja (matr liči na Titeja), pa bo šlo ....
cheer.gif

mistique

Guru
16. jun 2009
14.215
2.012
113
Emona / Carnium
Sem površno prebral tvoje vprašanje. Tebe zanima kaj je smisel življenja za Zmetelkowe? Ne vem. Njihova muska je čist mim. Da ne omenjam zafnanega narečja.