SLS AMG Roadster

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Aha.., no ne vem. Potemtakem pa lahko noc, z zagovorniki Modusov nimam kaj debatirat glede elegance

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Odgovarjal sem crashu.
@sad nisem rekel da je grd
smile-1.gif
. Skladen ni.
Pa ne da se mi vec.L.N.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Ne, ne cisto miren sem. Pisem s cinicnim nasmeskom. Saj ves da meni ne prides do zivega
wink-1.gif

Blaz

Pripravnik
4. avg 2007
353
0
16
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Citat:
Uporabnik Blaz pravi:
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Platno- zakon. Zgubi pa na individualnosti v primerjavi s coupejem, zarad obicajnih vrat, a drugace ne gre.
Je pa lep ja.

Ma men je skoda da se navadni niam opcije obicajnih vrat ...
Je.ba ne, sicer bi ga sedaj že imel doma...
evil.gif

Seveda, isto kot vsi ostali v tej temi ki so jim dvizna vrata vsec ...

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
46
Niti ne. Meni osebno SLS nikoli ni bil senca starega 300SL in nikoli ne bo.

Ce pa se kdo trdi, da je SLS po obliki klasa Astona 1-77 ostanem pa brez besed.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
46
Citat:
jaz sem svojega nabavil ravno zato ker ima platno in nasledniji bo 4x0 A5 cabrio, zgolj iz naslova, ker ima platno. Poserjem se jaz na e93. To je za coffe nastopače.

Cabrii so v vecini delani za nastopace, AW pa pozercine
evil.gif

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
hm, sls je svetlobna leta pred astonom, 77 je zanimiv zgolj in edino zaradi redkosti..v zivo najgrši super športnik kar sem jih kdaj videl (pa jih nisem videl malo)...no pa na slikah tudi.

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
3 cabrio je proti 3 coupe je kot JLO proti anoreksnicni manekni v rit. Kaj imate raje?

Sem mislil, da ti je 3er kupe bolj všeč.

J Lo ima namreč nagravžno debelo rit.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Citat:
jaz sem svojega nabavil ravno zato ker ima platno in nasledniji bo 4x0 A5 cabrio, zgolj iz naslova, ker ima platno. Poserjem se jaz na e93. To je za coffe nastopače.

evil.gif

To je rešeno! Ok, je finta furat brez strehe, ampak sčasoma vidiš, da poleti oz. nasploh v topless vremenu furajo vsi strehe gor,
klima.

95% bab v 206ccjih in ostalih jajčkah ima streho gor, 99% ma streho gor ko so same, kak so 2-3 v avtu si dajo streho dol.

Modeli isto. Predvsem pa zato, ker se jim enostavno neda. Sem mel kabrio, vem o čem govorim, skoz sem mel streho gor
(ki je bla nagravžno spotrgana na vseh možnih straneh), dol sem jo dal redko, kdaj proti večeru, tok da sem lahko kadil v avtu.

Pol pa še tretja točka. Vsi si dajo streho dol, vse šajbe gor, zadaj mreža in se tako vozijo, da mu ne piha. Če si pravi kabrioletaš,
f00kni streho dol, šajbe dol, mrežo pozabi in se furaj okoli, pa mej veter v laseh kot se spodobi.

Meni spuščena streha z šajbami gor in mrežo deluje nenormalno brezveze, nevem zakaj, nemorem si pomagat.

sad

Guru
24. avg 2007
21.194
9.832
113
Evo, tipicen burekas...
Sicer pa point cabria ni, da se bos trogal po mestu z njim.

Jaz jih pa vidim kar nekaj, pa jih je ene pol brez strehe v tem vremenu.
Je pa res smesno: 206 cc pa tri kure noter, katere se rezijo na ves glas
smile-1.gif
.

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Citat:
Uporabnik crashednburnt pravi:
Čakaj zdej, a ne veš še, da je on enkrat izjavil, da ima Renault neskončno več posluha za detajle kot Audi.
evil.gif

Imaš prav. En sam enostaven dizajn, brez kakršnihkoli detajlov, raztegnjen na več velikosti, je vsekakor znamenje prefinjenega oblikovanja.

Sicer pa ste vw-audiljubci posebna kasta kar se teh zadev tiče in se z vami o dizajnu ne gre prerekati, ker ste pač posebni.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Pol pa še tretja točka. Vsi si dajo streho dol, vse šajbe gor, zadaj mreža in se tako vozijo, da mu ne piha. Če si pravi kabrioletaš,
f00kni streho dol, šajbe dol, mrežo pozabi in se furaj okoli, pa mej veter v laseh kot se spodobi.

Meni spuščena streha z šajbami gor in mrežo deluje nenormalno brezveze, nevem zakaj, nemorem si pomagat.

Tu se 100% strinjam s tabo.
Vozim se s spuščemi šipami, mreže pa še nikoli nisem montiral.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
46
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
hm, sls je svetlobna leta pred astonom, 77 je zanimiv zgolj in edino zaradi redkosti..v zivo najgrši super športnik kar sem jih kdaj videl (pa jih nisem videl malo)...no pa na slikah tudi.

hmm.. ok
hysterical-1.gif

sad

Guru
24. avg 2007
21.194
9.832
113
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Citat:
Uporabnik crashednburnt pravi:
Čakaj zdej, a ne veš še, da je on enkrat izjavil, da ima Renault neskončno več posluha za detajle kot Audi.
evil.gif

Imaš prav. En sam enostaven dizajn, brez kakršnihkoli detajlov, raztegnjen na več velikosti, je vsekakor znamenje prefinjenega oblikovanja.

Sicer pa ste vw-audiljubci posebna kasta kar se teh zadev tiče in se z vami o dizajnu ne gre prerekati, ker ste pač posebni.
hysterical-1.gif

Drugače vsaj glede oblike se strinjam s tabo, čeprav je pa res, da to tudi izraža neko konsistentnost in pripadnost znamki.

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.746
434
83
Goriška
www.avtopro.si
Citat:
Uporabnik brgo pravi:

Ne boš verjel, nekateri celo ne orgazmiramo na znamke, znamo pa vseeno ločit zrno od plev.

Sicer pa dovolj off-a.

Meni osebno je tudi navaden bolj všeč od roadsterja.

der_Starke

Pripravnik
22. jun 2010
881
5
18
Vzhodna - MB
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Citat:

evil.gif

To je rešeno! Ok, je finta furat brez strehe, ampak sčasoma vidiš, da poleti oz. nasploh v topless vremenu furajo vsi strehe gor,
klima.

95% bab v 206ccjih in ostalih jajčkah ima streho gor, 99% ma streho gor ko so same, kak so 2-3 v avtu si dajo streho dol.

Modeli isto. Predvsem pa zato, ker se jim enostavno neda. Sem mel kabrio, vem o čem govorim, skoz sem mel streho gor
(ki je bla nagravžno spotrgana na vseh možnih straneh), dol sem jo dal redko, kdaj proti večeru, tok da sem lahko kadil v avtu.

Sem danes nalasc cez dan malo bolj pazil po mestu (MB) pa mas cisto prav, 9 od 10 zaprtih, vecina pa tak CCjev pa podobnih jajc s kurami ali mehkuzci.
rolleyes-1.gif