SLS AMG Roadster

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
Ker je malo takih tem ko "debatiramo" o novih (debatiramo samo o nekem sranju ki se nam dogaja) prlimam slikce roadsterja, ki je preprosto hud.

http://www.mb-slovenija.com/cpg/thumbnails.php?album=105
normal_SLS-AMG-Roadster-04.jpg

normal_SLS-AMG-Roadster-05.jpg

normal_SLS-AMG-Roadster-06.jpg

normal_SLS-AMG-Roadster-09.jpg

normal_SLS-AMG-Roadster-10.jpg

pa nekaj osnovnih podatkov
http://www.mb-slovenija.com/in...g&Itemid=70

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Platno- zakon. Zgubi pa na individualnosti v primerjavi s coupejem, zarad obicajnih vrat, a drugace ne gre.
Je pa lep ja.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Prednji del je en najlepših vseh časov, zadek pa je razočaranje. Moral bi bit v enakem slogu kot prednji del, torej zaobljena vrata prtljažnika (na pamet mi je padel stari z3) in ne tako položna.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Platno- zakon. Zgubi pa na individualnosti v primerjavi s coupejem, zarad obicajnih vrat, a drugace ne gre.

Bi šlo, vse gre, če je le ideja in želja, moje mnenje je, da so hoteli običajna vrata.

Mi je pa všeč platnena streha, čeprav zgleda mao ceneno v tej dobi modernih kabrioletov, ampak izpade avtentično; Cabrio!
smile-1.gif

Hud.

Blaz

Pripravnik
4. avg 2007
353
0
16
Citat:
Je pa lep ja.

Ma men je skoda da se navadni niam opcije obicajnih vrat ...

sad

Guru
24. avg 2007
21.194
9.832
113
Citat:
Uporabnik Blaz pravi:
Citat:
Je pa lep ja.

Ma men je skoda da se navadni niam opcije obicajnih vrat ...
Je.ba ne, sicer bi ga sedaj že imel doma...
evil.gif

bmwm3csl

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
21. jul 2007
1.430
0
36
33
Domžale
Citat:
Zgubi pa na individualnosti v primerjavi s coupejem, zarad obicajnih vrat, a drugace ne gre.

Se popolnoma strinjam. Roadster je lep, samo bi vseeno izbral navadnega. SLS mora imet dvižna vrata, pa če so še tako neumna za videt, ker ga ravno to naredi malenkost drugačnega.
cool-1.gif

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Mi je pa všeč platnena streha, čeprav zgleda mao ceneno v tej dobi modernih kabrioletov, ampak izpade avtentično; Cabrio!
smile-1.gif

Daj Luka..., ne me smejat..., ceneneno.... vsi Klasik cabri-i imajo platno in vsi TOP class avti RR, Bentley, Zonda, Lambo,, AM itd imajo platno, da ne pišem, da košta moderna platnena streha, v produkciji, za dve kovinski. BMW se z novo trojko vrača na platno, ker je aktualna preveč podoben coupeju.
Kovinska streha je za ligo Micra, Mitshu Colt, Megane, Pugi CC in podobne zvarke na bazi osnovnih avtomobilov - instant cabrie in le njih kupce, ki se po nakupu CC-ja vrnejo nazaj h karavanom, ko dobijo teličke...

jaz sem svojega nabavil ravno zato ker ima platno in nasledniji bo 4x0 A5 cabrio, zgolj iz naslova, ker ima platno. Poserjem se jaz na e93. To je za coffe nastopače.

S platnom izkažeš osebno noto, ki je obični papki ne zastopijo.