Citat:
Uporabnik halo pravi:
Anton Guzej za delovno uspešnost prejel še 22.116 evrov nagrade.
Kam gre naročnina od RTV
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Nevem kaksna je ta tabela ampak desne place nima niti nas direktor (tudi bruto ne).
LP
Citat:
Uporabnik magnum pravi:
Lp.
Malo gledam povprecne place ... na osnovnih solah so okoli 1600, na okroznih sodiscih pa okoli 1050 ...
Na osnovnih solah ima povprecen zaposleni pedagosko fakulteto, na okroznih pa pravno? Ni mi cisto jasna razlika +550 v prid osnovnih sol.
Srecno, jZ
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Nevem kaksna je ta tabela ampak desne place nima niti nas direktor (tudi bruto ne).
LP
A si videl njegovo plačilno listo?
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
Citat:
Uporabnik magnum pravi:
Lp.
Malo gledam povprecne place ... na osnovnih solah so okoli 1600, na okroznih sodiscih pa okoli 1050 ...
Na osnovnih solah ima povprecen zaposleni pedagosko fakulteto, na okroznih pa pravno? Ni mi cisto jasna razlika +550 v prid osnovnih sol.
Srecno, jZ
na sodiscih drek mesajo, na solah pa dejansko kaj naredijo
Citat:
Uporabnik V_power pravi:
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
Citat:
Uporabnik magnum pravi:
Lp.
Srecno, jZ
maš tudi nesposobne učitelje, profesorje in zaradi njh so nekateri negativno ocenjeni oz. ne izdelajo letnika/razreda
potem se pa delajo samomori zaradi ocen v šoli
nekateri pravijo, če nič ne znaš greš za profesorja/učitelja
Citat:
Uporabnik magnum pravi:
Lp.
Srecno, jZ
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
Citat:
Uporabnik V_power pravi:
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
Citat:
Uporabnik magnum pravi:
Lp.
Srecno, jZ
maš tudi nesposobne učitelje, profesorje in zaradi njh so nekateri negativno ocenjeni oz. ne izdelajo letnika/razreda
potem se pa delajo samomori zaradi ocen v šoli
nekateri pravijo, če nič ne znaš greš za profesorja/učitelja
ne, to gres pol za kelnerja