slovenski tipčki

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
Ja sej zato pa to pišem in upam, da me bo že kater uslišu, pa nič od niča. Pišuka sem že upala na večerjo, ker jaz ful rada velik jem, pa vidim, da jo boš ucvru - tipično za kranjske klobase.

debelinka maja

Sej drugače bi te povabil kam, samo ne maram debelušnih žensk, ker veliko pojedo.
Veliko hrane = velik račun za plačat

gorenc.press
evil.gif

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Jao nooo kolk smo zbirčni, pa kaj bi ti rad anoreksično manekenko? Ni treba zdej mojga vtisa o slovenskih tipčkih pokvart ok. Eni so pa bolj radodarni in prijazni in pridni in ... v glavnem zihr si preveč kosmata klobasa he.

debela majčika

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Citat:
Jao nooo kolk smo zbirčni, pa kaj bi ti rad anoreksično manekenko?
Ne, kaj je s tabo! A si nora???

Ciljam nekje med Heidi Klum in Rihanno, nič več. Se pač držim tega pravila, da je skromnost lepa čednost.

Citat:
Ni treba zdej mojga vtisa o slovenskih tipčkih pokvart ok. Eni so pa bolj radodarni in prijazni in pridni in ...

Če ti ga ne bom jaz, ti ga bo pa nekdo drug. Bolje da te prej spravim na realna tla, kot pa kasneje, ko bo mogoče že prepozno.

Citat:
v glavnem zihr si preveč kosmata klobasa he.

debela majčika

Ja lohk mi vrjameš da ne zamujaš nič pametnega.

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.424
535
113
43
Še vedno Rdeči revirji
Štibr, ne vem od kje tebi ideja, da sem obupan. A je slučajno po tvojem mnenju Majč primerna samo za obupance
17758-icon_confused.gif
Meni ne deluje tako, sodim pa po vsebini njenih postov.

Nazadnje urejeno:

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Citat:
Uporabnik Slovenet pravi:
Očitno boš morala uskladiti svoje želje s ponudbo. Očitno Spirit ne pada nate, vprašanje je samo zakaj
wink-1.gif

Ma ho ho ho zato ker je tip zmešan še bolj ko zmešan jajc za šmorn. Upa si sam na daleč s polnimi usti dlak od svoje kolobase gorenjske ewo zato. Nimaš kej tud taki morjo žvet. Pustmo pobča, da se že enkrat skulira po življenski katastrofi. Mi gremo pa dalje. Ej sej če bi imela čas bi vsak dan tle brenčala pa poročala kake modele to srečaš u Šparu...ja sem upoštevala vaš nasvet zdej pecam sam po štacunah. Sem opazila, da so boljši tipi v Šparu, v Mercu so sami stari pari, v Tuša še nisem šla (če ima kdo info naj poroča)
grims-1.gif
aja v Mercu je par dobrih prodajalčkov hi hi hi.

majčika

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Citat:
Uporabnik PiLLLe pravi:
Citat:
Jaz bi oboje na enkrat, remeber veliko papcam pa mi zato rit raste
shocked-1.gif

majč

Ce si pod 70kg posli pm, da ti dam cifro bomo sli kdaj
grin1.gif

Maš pa nizke kriterije (razen če pričakuješ da bo imela najmanj 180cm v višino).
zmaga.gif

Citat:
Ma ho ho ho zato ker je tip zmešan še bolj ko zmešan jajc za šmorn. Upa si sam na daleč s polnimi usti dlak od svoje kolobase gorenjske ewo zato.

Samo norec lahko razkrinka norca
smirk-1.gif