slovenski tipčki

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Štekam,
zmaga.gif
kar tko naprej, eni mormo mau kritizirat, da une lenčine sploh kej napišejo.

majč

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Aja dons še nisem napisala, da ste slovenski tipčki super duper. Sem šla mal na faks, stari kwa so mulčki hudi, bzzzzzzzzzzzzz.
evil.gif

majč

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik PNG pravi:
pomoje je najbol, da se kr med sabo poparte, k ste že tko prijetno prfektni
evil.gif

Saj, dokler te nisem videl v živo, sem mislil, da si vredna žrtvovanja flaše jegra, kot je tudi 'cena' grisbi. Pa brez zamere.
srce-1.gif

andrejb

Jasnovidec 2008
9. okt 2007
948
0
16
A ti si gun ribnčan k pred btc stoji pa košarce prodaja hahaha, a ti je Tamči ušla al kako...
hysterical-1.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
sem pa že od marsikatere tujke slišal da smo slovenci najboljši jebači! (nemke avstrijke madžarke čehinje in poljakinje) Sam slovenke si mislijo da so vsi drugi boljši kot domači!

Veš kak je to, vsaka rada sproba nekaj tujega.Mi smo Slovenkam navadni.Kakšni Čehinji pa je Slovenec zelo zanimiv, ker je tujec.

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.424
535
113
43
Še vedno Rdeči revirji
Tamči mi ni mogla uit, ker je nisem nikoli imel na ketni ali pa zaprte.

Bo treba še mal počakat, da se Majč pojavi na forumu. Me zanima reakcija.
evil.gif

Nazadnje urejeno:

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Da se ne boste preveč prevzel, sem rekla, da ste boljši od Francozev - to je dejstvo in od tega ne odstopam pa pika. Je pa še kakšen grk al pa italjan al pa avstralc za uporabit!

@Slovenet: Mislim, da sem ti že par postov nazaj odgovorila, ne vem zakaj bi zdej spreminjala mnenje. Ne bit užaljen ampak ti men nisi zanimiu glede na tvoje pisanje, eni so mi pa in s tistimi bi šla na
nahrung002.gif
, da vidim a se tle sam delajo al so res taki đeki.

@Sajkek: Ti stara sem dost, da vem kdo men sede kdo pa ne. No kaj konkretno tebe zanima, ustreli!

majčiiii poskakajčiiii
evil.gif

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
<< eni so mi pa in s tistimi bi šla na ,
nahrung002.gif
da vidim a se tle sam delajo al so res taki đeki.<<

ker ne upaš
evil.gif

BTW pozdrav mojga prijatlja, če ga kej vidiš
smile-1.gif

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Zate sem itq ugotovila, da se tle sam delaš frajerja, tko da dej se že umir. Če sta taka frenda, ga kr sam pozdrav, jaz ga itq pozdravljam ker je faca...ne pa ti.

majč