Slovenski novinarji...

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.373
1.240
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
kolko si pa 'vrtal' zaradi lastne edicije?

confused-1.gif

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Če človek bere Mladino je pametno, da bere tudi Reporter. Šele potem dobi uravnotežen pogled na situacijo.

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Je slučajno Reporter kak rdeči križ?
Naj free objavi reklamo za alter, če že ne objavi vira.
Nemoj, bože!!!
grin1.gif

Še dodatnih bralcev Reporterja si pa res ne želim na alterju.
hysterical-1.gif

Ti bi pol že skor mogu povišico zahtevat al pa vsaj krajši delovni čas
grin1.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Notranjc nič novega, novinar = mrhovinar. Najslabši tip človeka kar je možno, vse okoliščine obrne vedno sebi v prid, izkorišča ljudi v stiski in velikokrat trosi laži ter skoraj vedno piše o stvareh ki niso preverjene. Povejte mi, kak človek moraš bit da z mikrofonom in kamerami letiš k žrtvi ter rineš vanjo? Fuuuuuuuuuuj

PS:. A ima kdo slučajno kakšno informacijo kako je s Požarom? A je pritožba na višjem sodišču padla in bo končno šel sedet?

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.373
1.240
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Notranjc nič novega, novinar = mrhovinar. Najslabši tip človeka kar je možno, vse okoliščine obrne vedno sebi v prid, izkorišča ljudi v stiski in velikokrat trosi laži ter skoraj vedno piše o stvareh ki niso preverjene. Povejte mi, kak človek moraš bit da z mikrofonom in kamerami letiš k žrtvi ter rineš vanjo? Fuuuuuuuuuuj

Povej mi, kakšen človek moraš bit, da take stvari z užitkom gledaš. Ne me, če si opazil, ampak tele mrhovinarske oddaje so najbolj gledane. Če ne bi bile, tudi mrhovinarjev ne bi bilo.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.365
5.652
113
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Nemoj, bože!!!
grin1.gif

Še dodatnih bralcev Reporterja si pa res ne želim na alterju.
hysterical-1.gif

Mislm da bi ti bl kot titula UDBA pasala Al Kaida
grin1.gif

Nazadnje urejeno:

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.365
5.652
113
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Reporter? ... Isto sranje kot Mag ...

Nisi Up to date! Mag je sedaj po zaslugi študirano-nastavljenih kadrov na delu na ravni poleta ( uno k dobiš poleg novic vsak tedn not ). Je šel pa "motor" k Reporterju....hvalabogu

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Se strinjam da moreš bit [censored] da to gledaš, če mene vprašaš bi to vse ukinil saj te stvari še bolj podžigajo nestrpnost ljudi... Drugače pa sem se zgoraj morda malo napačno izrazil, v isti koš ne štejem raznih športnih novinarjev ki poročajo o določenih dogodkih itd.... Sem se omejil predvsem na A-kanal ter PopTv.

Nazadnje urejeno:

franci

Fizikalc
19. jul 2007
1.797
1
38
49
LJ
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Notranjc nič novega, novinar = mrhovinar. Najslabši tip človeka kar je možno, vse okoliščine obrne vedno sebi v prid, izkorišča ljudi v stiski in velikokrat trosi laži ter skoraj vedno piše o stvareh ki niso preverjene . Povejte mi, kak človek moraš bit da z mikrofonom in kamerami letiš k žrtvi ter rineš vanjo? Fuuuuuuuuuuj

PS:. A ima kdo slučajno kakšno informacijo kako je s Požarom? A je pritožba na višjem sodišču padla in bo končno šel sedet?

S tem boldanim, si ti opisal politike same
wink-1.gif

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
In pa policistov ne smes pozabiti. In davcnih uradnikov, pa odvetnikov in parazitov v zdravstvu.
smirk-1.gif

lp

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Že že ampak skupina ki jo navajaš ima v "določenih" točkah vsaj malo humanosti kar novinarji nimajo.

safet_susic

Pripravnik
10. avg 2008
288
0
16
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Če gre za pridobitne namene, je izjem izjemno, izjemno malo. In primer iz začetka te teme ne sodi mednje.

Primer iz začetka bi, glede na opis, po mojem mnenju lahko označili tudi za plagiatorstvo (kar je, mimogrede, kaznivo tudi po KZ RS). Sicer pa pri prostem citiranju v osnovi niti ni toliko pomembno, ali se končno delo izkorišča v pridobitne namene (na primer v periodični izdaji) ali ne. Bolj je pomembno, da citat ni hkrati tudi nosilec citata, da je upoštevano načelo pravičnosti, da niso kršene avtorjeve moralne pravice (kot verjetno v uvodnem primeru), osebnostne pravice itd.

Podobne teme