Slike so izginile :(

punchara

Pripravnik
20. jul 2007
55
0
6
Hej,

obračam se na vas, ker mi boste mogoče le znali pomagati. Torej... naredila sem kakšnih 140 fotografij... vse v redu in prav. Vendar ko sem prišla domov in sem jih hotela naložiti na računalnik sem opazila, da jih nalaga le 80
frown-1.gif
. Slike so vse skozi bile na fotoaparatu oz. na kartici, ker smo jih vmes še pregledovali. vendar je pa res, da jih proti koncu dogodka nisem več pregledovala, ker sem vedela, da bom hmalu doma in jih bom pogledala lepo doma na računalniku. Ne vem pa ali je možno da jih je kdo unih 60 zbrisal, ker fotkič ni bil skozi v mojih rokah ampak je bil tudi v drugih... ampak dvomim, da bi nekdo šel brisat začetnih 60 fotk... edino, če je kdo kaj narobe pritisnil, pa še sama ne vem kako bi se to lahko zgodilo...

Ali se da kako dobiti te fotke nazaj ali so pač izgubljene?
frown-1.gif
please help!!

Najlepša hvala vsem za odgovore

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.852
684
113
Zaenkrat ne slikaj nič, ker lahko povoziš izginule slike.
Imaš čitalec kartic (če ti fotoaparat zazna kot disk, potem bo verjetno tudi delovalo) ? Potem pa potrebuješ še samo program za povrnitev podatkov.

punchara

Pripravnik
20. jul 2007
55
0
6
Najlepša hvala za hitri odgovor... sem poskusla, ampak mi en program ni nič našel... potem drugi mi je pa našel vse... ampk ni free... bom še poskusila poiskati kakšnega in upala, da mi uspe
smile-1.gif

Tnx še enkrat!

Lecter

Pripravnik
26. jul 2007
598
0
16
Saj verjetno ni prav drag? Ce ti najde in uspe zrestavrirat se verjetno splaca
wink-1.gif

Mogoce je kdo dobil aparat v roke po 60 fotografijah, po pomoti sformatiral (ceprav to navadno tezko naredis po pomoti). In tako je izginilo prvih 60 fotografij.

punchara

Pripravnik
20. jul 2007
55
0
6
Ja, saj sem rekla da če ne dobim fotk nazaj ga bom pa kupla.

Ne, aparata pa po prvih 60ih fotkah ni nihče sformatiral, ker sem jih še kasneje gledala, ko jih je bilo na fotkiču 100 in več... ne vem kaj mu je/ je bilo... me pa zanima kaj ga je pičilo da mi je tako zagodel.

edit:
cheer.gif
.

Nazadnje urejeno:

punchara

Pripravnik
20. jul 2007
55
0
6
s programom, ki je mislim da na prvem linku, ki mi ga je dal philips. Najprej sem poskusila, pa ni nič našel. Ampak sem potem malo po nastavitvah pošarila, pa jih je potem našel + našel je tudi polno slik izpred enega leta, pol leta itd... ki jih imam že od takrat varno shranjene
wink-1.gif
. Imam pa na računalniku čitalec kartic, tako da sem jih potem direkt iz kartice poiskala.

Imam pa canona powershot A710 IS

kostevc

muhar
24. jul 2007
1.364
2
38
Kostel
kostevc.blogspot.com
Citat:
Uporabnik punchara pravi:
s programom, ki je mislim da na prvem linku, ki mi ga je dal philips. Najprej sem poskusila, pa ni nič našel. Ampak sem potem malo po nastavitvah pošarila, pa jih je potem našel + našel je tudi polno slik izpred enega leta, pol leta itd... ki jih imam že od takrat varno shranjene
wink-1.gif
. Imam pa na računalniku čitalec kartic, tako da sem jih potem direkt iz kartice poiskala.

Imam pa canona powershot A710 IS

Cool. Samo, da si prišla do fotk in da so varno shranjene ...
smile-1.gif

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.347
766
113
Najbolje, če jih kar na Alter da, bomo že ocenili, katere so ''zaželjene''...
smile-1.gif

punchara

Pripravnik
20. jul 2007
55
0
6
hehehe. Ne, nisem prišla do nobenih nezaželjenih/zaželjenih drugih fotk, ker so vse ostale bile že od samega začetka varno shranjene
wink-1.gif