Slepi volilci in adidas fani si lahko oddahnejo

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Te peče, kajne?
Smem vprašati iz katere občine prihajaš? Zanima me, če si občan MOL.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Zmagovalna slika:
60850838.jpg

smile-1.gif

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.633
4.006
113
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
Te peče, kajne?
Smem vprašati iz katere občine prihajaš? Zanima me, če si občan MOL.
Peklo bo njegove volilce na državni ravni, ki so na suho nategnjeni.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
bedniki

bolje da je smetar, kot pa da dviguje roko v parlamentu pod opcijo, ki gre v rit.
državnih vrh potrebuje korenite spremembe. on bi bil kor od korenite. ampak mi nismo zreli tudi za k od korenite. spet iste face, isti bedniki in šušmarjenje. virant in janša sta začela kampanjo skladno dogovoru in nategnila rajo, pa tega noben ne vidi. kdor ima rad desnico, a JJ ne more prebavit, je dal glas virantu, ta pa ga je odnesel JJ.

v takem setupu je bolje biti smetar kot aktivni igralec

ghibli

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
18. sep 2007
2.132
1
38
Citat:
Uporabnik softi pravi:
bedniki

bolje da je smetar, kot pa da dviguje roko v parlamentu pod opcijo, ki gre v rit.
državnih vrh potrebuje korenite spremembe. on bi bil kor od korenite. ampak mi nismo zreli tudi za k od korenite. spet iste face, isti bedniki in šušmarjenje. virant in janša sta začela kampanjo skladno dogovoru in nategnila rajo, pa tega noben ne vidi. kdor ima rad desnico, a JJ ne more prebavit, je dal glas virantu, ta pa ga je odnesel JJ.

nemrem belivit

467716-post_slo.gif

kkarola

Pripravnik
30. jul 2007
224
0
16
Citat:
Uporabnik softi pravi:
bedniki

Uf kako boli ko ne gre vse po željah.........

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
eh... zakaj pa ne bi užival še kot župan do naslednjih volitvah. Če janši zdele ne uspe, bo on zihr zmagovalec. Če pa janši uspe, potem bo pa verjetno že na pol heroj in bo bp dobil naslednje volitve...

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Citat:
Uporabnik softi pravi:
bedniki

"južnaško" mišljenje; ko se "ima" se troši ( lapa na veliko ), sedaj pa jokcat pa na drevo ( iti za smetarja ).

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.137
5.082
113
Nuku`Alofa
Citat:
Uporabnik softi pravi:
kdor ima rad desnico, a JJ ne more prebavit, je dal glas virantu, ta pa ga je odnesel JJ.

Kaj si že hotel povedati s temle?
Kaj pa volilci ki imajo radi desnico in ne marajo JJ pa so dali glas Virantu, ta bi ga pa odnesel opankarju - a ne bi to bila ogromna natega? JJ ima sedaj v Virantu nadzornika in ne more delati ravno vsega, to pa je tudi želja vseh "desničarjev" (beri antimurglovcev) ki ne prenašajo JJ. Čista zmaga.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik Gavran pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
kdor ima rad desnico, a JJ ne more prebavit, je dal glas virantu, ta pa ga je odnesel JJ.

Kaj si že hotel povedati s temle?
Kaj pa volilci ki imajo radi desnico in ne marajo JJ pa so dali glas Virantu, ta bi ga pa odnesel opankarju - a ne bi to bila ogromna natega? JJ ima sedaj v Virantu nadzornika in ne more delati ravno vsega, to pa je tudi želja vseh "desničarjev" (beri antimurglovcev) ki ne prenašajo JJ. Čista zmaga.

nadzornika ima? smeh.
poglej prve razkole.

kaj bi bilo prav?
da bi bil virant mož besede in da bi bil mandatar z večino. pa je zajebal. dvakrat.

virant je marioneta, tko kot pahor in podobni.

kaj je zoki naredil za lj itd..se mi ne da. oglašate se papučarji iz neMOL-a, ki vas je fovšija ubila ze ob rojstvu.

itak pa, a res rabimo Srba, da rešuje Slovenijo? tretjič.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Softi je bilo lepše, ko nisi pisal. Zdaj si pa še ti začel neumnosti streljat, in to vse samo zaradi tega, ker je opankar. Če bi bil namesto Zokija Peterle bi veliki večini teh, ki se zdaj razburjate, dol viselo.

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
Samo sloga Srbina spasava al kako gre že.

In določeni imajo to še vedno v glavi.

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.137
5.082
113
Nuku`Alofa
Citat:
Uporabnik softi pravi:

kaj bi bilo prav?
da bi bil virant mož besede in da bi bil mandatar z večino. pa je zajebal. dvakrat.

In v kateri pravljici bi imel večino z osem ali koliko že poslanci? Če opankar ne zna šteti do 46 ni kriv Virant