Peklo bo njegove volilce na državni ravni, ki so na suho nategnjeni.Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
Te peče, kajne?
Smem vprašati iz katere občine prihajaš? Zanima me, če si občan MOL.
Citat:
Uporabnik softi pravi:
bedniki
bolje da je smetar, kot pa da dviguje roko v parlamentu pod opcijo, ki gre v rit.
državnih vrh potrebuje korenite spremembe. on bi bil kor od korenite. ampak mi nismo zreli tudi za k od korenite. spet iste face, isti bedniki in šušmarjenje. virant in janša sta začela kampanjo skladno dogovoru in nategnila rajo, pa tega noben ne vidi. kdor ima rad desnico, a JJ ne more prebavit, je dal glas virantu, ta pa ga je odnesel JJ.
v takem setupu je bolje biti smetar kot aktivni igralec
Citat:
Uporabnik softi pravi:
bedniki
bolje da je smetar, kot pa da dviguje roko v parlamentu pod opcijo, ki gre v rit.
državnih vrh potrebuje korenite spremembe. on bi bil kor od korenite. ampak mi nismo zreli tudi za k od korenite. spet iste face, isti bedniki in šušmarjenje. virant in janša sta začela kampanjo skladno dogovoru in nategnila rajo, pa tega noben ne vidi. kdor ima rad desnico, a JJ ne more prebavit, je dal glas virantu, ta pa ga je odnesel JJ.
Citat:
Uporabnik softi pravi:
bedniki
Citat:
Uporabnik softi pravi:
kdor ima rad desnico, a JJ ne more prebavit, je dal glas virantu, ta pa ga je odnesel JJ.
Citat:
Uporabnik Gavran pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
kdor ima rad desnico, a JJ ne more prebavit, je dal glas virantu, ta pa ga je odnesel JJ.
Kaj si že hotel povedati s temle?
Kaj pa volilci ki imajo radi desnico in ne marajo JJ pa so dali glas Virantu, ta bi ga pa odnesel opankarju - a ne bi to bila ogromna natega? JJ ima sedaj v Virantu nadzornika in ne more delati ravno vsega, to pa je tudi želja vseh "desničarjev" (beri antimurglovcev) ki ne prenašajo JJ. Čista zmaga.
Citat:
Uporabnik softi pravi:
kaj bi bilo prav?
da bi bil virant mož besede in da bi bil mandatar z večino. pa je zajebal. dvakrat.