Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Sem bil prepričan da je to že njegov alter nick.
Bi saj mogoče pa je, glede na to nič ne piše?
Jst sem bil tud do 3/4 preprican....evo pa ga mamo novga alterja
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Sem bil prepričan da je to že njegov alter nick.
Bi saj mogoče pa je, glede na to nič ne piše?
Citat:
Uporabnik Ogo pravi:
Saj ni samo poštenje. Je tudi zakon o obligacijskih razmerjih, ko nekdo že za-ara zadevo. Kupcu potem pripada dvojna ara. In če je nekdo recimo dal 150 EUR are, mu pripada 300 EUR. Torej bi ti moral dati vsaj za dvojno aro več.
Citat:
Uporabnik mitja155 pravi:
polno sranja za prazen nič.
Jaz sem kupil Pežoja vivacity za 300€. In dela. In se normalno pelješ v center. Pač brez blokad in gas. tistih 65kmh je dovolj za LJ. Kakšni burgmani in ostala navlaka... se pravi..
300€ skuter
100€ nova čelada
ledvični pas
42€ je zavarovanje
ko ribne daš 70ccm not in se lepo pelješ .. noben ti ne bo nič reku
Citat:
Uporabnik blackberry pravi:
Tudi sam imam tak plan, vozil bi se samo po Lj-Center.
Kako je z policijo, če je motor odblokiran?
Ali lahko zavarovalnica zavrne stroške, ki nastanejo ob morebitni nesreči, popravila ali zdravljenje?
Saj veste da je v Dildostanu vse možno
Black
Citat:
Uporabnik Valhalla pravi:
Citat:
Tudi sam imam tak plan, vozil bi se samo po Lj-Center.
Ali lahko zavarovalnica zavrne stroške, ki nastanejo ob morebitni nesreči, popravila ali zdravljenje?
Saj veste da je v Dildostanu vse možno
Black
Jao, self owned
Ali si že sploh pomislil, da bi se rešitve tvojega "problema" lotil v okviru pravil? Vsi bi hvatal krivine, nič pa vrnih naredil. Imaš že polno pravih rešitev napisanih, brez nelegalnih sesalcev.
Citat:
Citat:
Uporabnik Ytbnd pravi:
V državah EU dobiš zraven B kategorije tudi A do 125 ccm in 11 kW, v Dildostanu ga moraš delati posebej.
http://en.wikipedia.org/wiki/European_driving_licence
B licence holders in Czech Republic (only motorcycles with automatic transmission), Italy, Latvia, Slovakia (after two years and only motorcycles with automatic transmission), Spain (after three years), Portugal (after two years) and Belgium (only with a Belgian Driving Licence, after two years) are allowed to drive motorcycles not exceeding 125cc within the respective countries. In Austria (after five years, training of 6 hours), France (7 hours) and the United Kingdom (Compulsory Basic Training), a practical training without exam is needed for B licence holders.
V Nemčiji je baje tudi, bral o tem v amzs Motoreviji, vendar ne najdem sedaj.