zidar bi ti odgovoril "A zdaj si pa že strokovnjak za asvalt postal??"Citat:
Uporabnik predator pravi:
ksz
Tista tabla o kateri je bilo govora je prečrtana z rdečim trakom.
Neki me zanima, zakaj je v tunelu tako čuden asfalt, miljontavžent enih grbinc. A se ga ni dalo bolje položit
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Ta tabla je ze ves cas zelena... in cesta je tudi se vedno enake kategorije... tako da je barva cist OK...
Avtocesta se neha že 200 metrov kasneje, tako da bi morala biti barva zelena. Zavajajoče je, da najprej oznake vodijo naravnost v predor, nato pa kot da bi moral že prej desno in nato levo. Sicer bodo vsi upoštevali pravilno, ampak se bo zihr našel kak glupi Čeh in vozil v rikverc s predora, ker "je sfalil". juhu.
Ne se hecat, kao zgrajen nov del a zdi se mi da je bolj razjahan kot Ac za tunelom v smeri gorenjske (ubistvu tam nič ne treseCitat:
Uporabnik Apachi pravi:
]zidar bi ti odgovoril "A zdaj si pa že strokovnjak za asvalt postal??"
Naredi bolje če znaš
Citat:
Uporabnik Odisej pravi:
Sicer pa mislim, da bi morala tabla biti modra ali rumena, odvisno od dejanskega statusa celovške. Iz ac-ringa so table na celovško modre. Zelena podlaga za celo teblo dejansko ni primerna, ker ta tabla po cpp-ju pomeni: čez 300m križišče, levo avtocesta proti MB,... kar pa ni res. Če že, samo v zelenem okvirčku, nikakor pa ne cela tabla zelena. ...
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Citat:
Uporabnik Odisej pravi:
Sicer pa mislim, da bi morala tabla biti modra ali rumena, odvisno od dejanskega statusa celovške. Iz ac-ringa so table na celovško modre. Zelena podlaga za celo teblo dejansko ni primerna, ker ta tabla po cpp-ju pomeni: čez 300m križišče, levo avtocesta proti MB,... kar pa ni res. Če že, samo v zelenem okvirčku, nikakor pa ne cela tabla zelena. ...
Meni je pa tale zelena barva prav všeč. ker pomeni, da je celovška avtocesta, na avtocesti je pa omejitev 130km/h. Zdej pa gasa...
Jah pol pa nič.Citat:
Kot sem napisal, je že prečrtana tako, da nema gasa 130km/h po celovški
Ne vem če je v pobarvankah tudi CPP zajetCitat:
Uporabnik keber pravi:
CPP si baje že naredil?
Usmerjevalna tabla z zeleno podlago obvešča, da boš zapeljal na avtocesto. Koliko je tam omejitev je pa znano, če ni dodatnih znakov.Citat:
Uporabnik keber pravi:
A se ti prej še nisi nikoli peljal po tej avtocesti?
Sploh pa usmerjevalna tabla ne določa omejitve hitrosti. Za to je en drug znak. Ampak tebe tega ne bom učil, CPP si baje že naredil?
Aha, imaš prav, bom moral mal ponovit CCP izgleda.Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Ne, usmerjevalna tabla z zeleno podlago pomeni, da SI na AC ...
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Usmerjevalna tabla z zeleno podlago obvešča, da boš zapeljal na avtocesto. Koliko je tam omejitev je pa znano, če ni dodatnih znakov.
A ti trdiš, da je bila ta tabla kdaj pravilno postavljena?
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Samo tabla nic ne "laze"...
13.07.2008 še NI bila prečrtana.Citat:
Še enkrat, tabla je prečrtana , ta slika je malo starejšega formata