Ko sem avto peljal nazaj na servis in jim zatezil, da po menjavi sklopke avto oddaja glasen zvok, sem dobil v odgovor, da sklopka ze ne mora biti razlog za omenjeni zvok. Sicer sklopka dela normalno ne oddaja kaksnih vibracij ali pa, da bi kaj avto cukal ali pa kaj drugega.
Sem pa avto po tem dogodku pustil na servisu dva dni, kjer so baje vse pregledali in na koncu sneli kardan, da so prisli do ugotovitve, da je razlog zvoka v kardanu in da brez kardana tega zvoka ni. Ce so pa res kaj gledali in se vozili pa nevem, ker nisem bil zraven.
Mogoce res ni razlog v sklopki ampak v kaksnem drugem delu ali se jim pa na servisu enostavno neda ukvarjat z 10 let starimi "jajci". Naj pa povem, da je bil avto na uradnem skoda servisu, ker sem nad lokalnimi mehaniki tudi ze obupal, ker tudi noben ni nic pametnega odkril.
Sedaj pa nevem a se nobenemu neda ukvarjat z tem problemom ali pa vsi znajo samo priklopit avto na tester in menjavat olje in racunat drage ure. Za bolj resne probleme pa zmanjka znanja oziroma si mislijo naj se kdo drug ukvarja z tem.
Zato, ce kdo pozna res dobrega mehanika, ki bi vedel se kaj drugega razen to kako zamenjati olje bi bil vesel vseh predlogov kam naj avto peljem, da se problem razresi.
Mehanikov je veliko samo dobrih mehanikov je pa zelo malo, ki vedo kaj delajo oziroma, da se jim da ukvarjat z problemom in, da jim je mar za stranko.