Ali z drugimi besedami: šparam, pa naj stane koliko hoče![]()
Karkoli ti pravis, srce

Ali z drugimi besedami: šparam, pa naj stane koliko hoče![]()
Ne, pri meni ne kaže nič avto. MCU1. Razen pač na začetku domet, ampak imam itak nastavljeno v % in ne km.
Teslamate imam samo zaradi zgodovine, za tehnikalije gledam scan my tesla, kjer se vidi CaC - to pa računa BMS in dejansko se na podlagi tega vse ostalo računa v avtu - domet, "kapaciteta" v kWh, ipd... teslamate za kapacitetu uporablja podatek omenjen zgoraj in je primerljiv s SMT.
Itak si spet zgrešil poanto.Nekje 600k bi naj drzale te baterije, potem pa bomo videli kaj bo na trgu.
Resno pa razmisljam da bi ze predcasno menjal, a vecjo, hitrejso…baterijo
Hvala za nepotrebno razlago.postkovid obdobje je bila anomalija. Sem takrat napisala, da močno upam, da mi ravno takrat ne crkne noben avto, ker drugega bi morala kupiti in za kaki denar pač bi hoteli. rabljeni so bili skorajdane več, kot sem jaz dala za novega, novih ni bilo za dobiti in so bili seveda še dražji. Zdaj so cene nazaj dol in Kitajci jih še bolj dol porivajo. Kaj se dogaja s ceno kupljenih takrat je jasno. Takrat si kupil avto, ker si ga rabil, kdor je pa špekuliral, pa mislil, da je edina pot gor... ja ne vem, naj se obrne na sodišče, pri nas itak scolamo nazaj pa rit odnašamo vsakemu špekulantu, ki se zahebe.
Zmeden sem. Zakaj boš menjal baterijo, če te pa zdrži do 600 jurjev bp.Ja, zaradi tega sem spremenil plan in tako bom odrzal tega dokler je bo kaksen P100D model res ugodno, vmes pa mogoce menjam baterijo, samovoljno.
Vecja kapaciteta in hitrejse polnjenje, tako bi se lahko se vec vozil…