Nima serijsko, ampak je cca. jurčka doplačila.Moram kolega vprašat kako ima Tesla 3 - on ima kljuko serijsko.
A ni Škoda iV elektrik/hibrid?
Nima serijsko, ampak je cca. jurčka doplačila.Moram kolega vprašat kako ima Tesla 3 - on ima kljuko serijsko.
Fedre so različne zaradi različne obremenitve. In ja, trdota fedrov se tudi po motorju razlikuje, ker so različni motorji različno težki. Isto zaradi avtomatika, itd.Zakaj bi imel zadaj drugačne fedre kot avtomatik ali drugačne fedre kot 190 konjski? Fora je samo v točno določeni kombinaciji.
To mi je seveda jasno, saj ima kljuko serijsko - iz tovarne, kot doplačilo pri nakupu - zanima pa me koliko sme vlečt, če sploh, ker tudi on rabi izključno za bicikle.Nima serijsko, ampak je cca. jurčka doplačila.
Kaj se zdaj ti vžigaš? Poglej komu je bilo namenjeno moje prvo razmišljanje. Govora je bilo o tem da nekateri elektičarji/hibridi omogočajo uporabo kljuke zgolj za bicikl treger, zato sem napisal, da moram kolega vprašat, kaj njemu piše na Tesli.Kaj od tega je nerazumljivo:
Vlečni drog iz močnega jekla z odstranljivim adapterjem. Z vlečno zmogljivostjo do 1000 kg.
Pa se za piko na i:
Vlečne kljuke ni mogoče namestiti po dobavi vozila.
Predlagam, da počasi še enkrat prebereš na kaj sem ti repliciral. Ali p kakšna očala nabavi in pomirjevalo cukni.Kaj se zdaj ti vžigaš? Poglej komu je bilo namenjeno moje prvo razmišljanje. Govora je bilo o tem da nekateri elektičarji/hibridi omogočajo uporabo kljuke zgolj za bicikl treger, zato sem napisal, da moram kolega vprašat, kaj njemu piše na Tesli.
Daj mi pokaži kje sem to vprašal - spomin mi očitno peša.A si pijan? Vprašal si koliko sme Tesla s serijsko kljuko vlečt. Na spletni strani PIŠE ZRAVEN CENE to kar sem ti prilepil.
Zdej pa spet bluzi o serijski in doplačilni kljuki.
Nekaterim se vam je res skisalo.
Moram kolega vprašat kako ima Tesla 3 - on ima kljuko serijsko.
Kaj se zdaj ti vžigaš? Poglej komu je bilo namenjeno moje prvo razmišljanje. Govora je bilo o tem da nekateri elektičarji/hibridi omogočajo uporabo kljuke zgolj za bicikl treger, zato sem napisal, da moram kolega vprašat, kaj njemu piše na Tesli.
A si pijan? Vprašal si koliko sme Tesla s serijsko kljuko vlečt.
Moram kolega vprašat kako ima Tesla 3 - on ima kljuko serijsko.
zato sem napisal, da moram kolega vprašat, kaj njemu piše na Tesli.
No shit.Evo Sad ima prav, tudi l. 2020 Tesla 3 iz D ima dovoljeno vlečenje prikolice 1.000 kg na kljuki vgrajeni v tovarni.
Kako se je tole resilo?ja se strinjam, sej najverjetneje je to, bom javil ko dobim točen uradni ogovor. Je pa čudno samo to, da nekdo dobi opcijo, nekdo pa ne, pa se sta avta kupljena v istem letu in isto modelno leto