Hibrid je bencinar.Torej Corolla, ki ni hibrid (recimo bencinar), nima take opreme ?
Je pa Toyota res postala drek znamka pol.
1.8 ali 2.0, limuzina 1.6 bencinar brez hibrida
Hibrid je bencinar.Torej Corolla, ki ni hibrid (recimo bencinar), nima take opreme ?
Je pa Toyota res postala drek znamka pol.
Iz zaloge 7 jurjev skonta instantno.
Style oprema pa dodatno gretje sedežev, navi, phonebox in še nekaj oslarij. Nič posebnega.
V bistvu je bilo tako, da je bila po tv reklama, pa sem šel pofirbcat v salon. Pa je padla testna vožnja, avto me je s prostornostjo čisto fasciniral (to je tisto, ko prideš s familijo ravno s kampiranja in je vsak avto premajhen), baba je bila čisto navdušena, da nimam več kaj drugih avtov gledat in tako sem pristal na škodi za katero sem se skoraj zaklel, da je ne bom nikdar vozil
Sem pa na koncu gledal dvignjene avte, ker se občasno vozim po za normalne avte praktično neprevozni cesti. Kodiaq zaradi izgleda sploh ni v poštev prišel, dokler nisem sedel v njemu Opcije so bile 5008, koleos, rav4, xtrail ipd. šara. Drugače bi padla limuzina, 508 ali camry.
Moja je bla 35.000, dodatno se stevci, kljuka, parkirne asestence, tudi za kljuko, pa se nekaj malenkosti. Isto Style, DSG in 4x4, pa 150 KM.
Sem pa tudi sam zelo zadovolen z avtom.
Foter je vzel lani iz zaloge tiguana r-line 150km, 4x4, žal brez dsg za 32k, tako da dajejo kr lepe popuste. Js letos po naročilu arteona 190km, dsg, r-line za 35.5k. Po ceniku je res 42k+ ampak hitro prideš na normalno ceno.Zgleda da je res poceni, tam pri 33k € se gibljejo že solidno opremljeni, me zanima kako lahko Tiguan konkurira temu, ker ta je pa takoj 40k €, no vsaj bil je pred 2 leti, a majo zdaj tam tudi kakšne popuste? Pa presenetljivo veliko TSI motorjev se proda, ne vem kdo lahko tako mirno požre porabo 8+ l/100 km.
Nakupna cena je samo del stroška lastništva avta, prepričuj se kakor hočeš, Kodiaq je drag avto, luksuz (velikost) plačaš tako ali drugače.
Nakupna cena je samo del stroška lastništva avta, prepričuj se kakor hočeš, Kodiaq je drag avto, luksuz (velikost) plačaš tako ali drugače.