In te so ? Res me zanima.Jaz ga že nisem kupil zaradi porabe. Kot sem že n krat napisal - ker je avto kot celota skladen s pričakovanji. Za porabo mi pa binglja, dokler res ni ene 15l na 100km.
Ker se dobro pelje, hibridni pogon, ravno prav konjenice za normalno voznjo, odlicni sedezi, moznost veliko dodatne opreme (matricne led luci, velik HUD, nastavljivo podvozje, asistencni sistemi itn.), dobro izdelan avto glede na konkurenco, dobro izgleda, nov model, zato bo se nekaj casa aktualen, aftersales support ... itd
Aha. Za golfa z manj opreme pa bi dal 45k.
Itak. Pa se rabljena
Jajca v primerjavi s Toyoto Corollo za isti denar.
To ni
Itak. Pa se rabljena
Hermann saj niti nemoreš razumet nečesar kar ni res. Ker podoben kodiak ni nikoli 10k cenejši.
najcenejši kodiak z avtomatom je 28k. najcenejši rav4 (hibrid) pa 34, benciner pa 29.500. Torej majn kot 10k razlike. Kodiak za 28k nima ne radarja ne led luči. Najcenejši Rav to ima. Ko pa gremo na zgornjo cenovno mejo je pa spet samo 1000€ razlike.
Tak da ne seri
Oho, herman je kupil Kodiaqa, zakaj tega ne vem? Daj povej, vse kjukce pri opremi, ki si jih pokljukal.Ne razlagaj mi koliko stane kodiaq, ker vem koliko sem dal za njega in koliko je bil rav4
Razlika v ceni je brutalna
Torej Corolla, ki ni hibrid (recimo bencinar), nima take opreme ?Ker se dobro pelje, hibridni pogon, ravno prav konjenice za normalno voznjo, odlicni sedezi, moznost veliko dodatne opreme (matricne led luci, velik HUD, nastavljivo podvozje, asistencni sistemi itn.), dobro izdelan avto glede na konkurenco, dobro izgleda, nov model, zato bo se nekaj casa aktualen, aftersales support ... itd
Oho, herman je kupil Kodiaqa, zakaj tega ne vem? Daj povej, vse kjukce pri opremi, ki si jih pokljukal.