Tut če zdaj izbereš paket ki bi ga rad mel..bo komaj aktiviran s 1.7..a do tiskrat pa je promocisko gledaš vse kar ponujajo po isti ceni...
Citat:
Uporabnik Daniel pravi:
Zanimivo bo, ko boš na to ceno dodal še HD programe (ko bodo uvedeni) glede na to da razmišljajo o 15 EUR za 5 programov
Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
a snemalnik že dela na Siolu?
kaj bodo stari naročniki z Amino vmesniki? Vezali se za 2 leti?
haha vsem naročnikom BOJO POVIŠALI CENO, razen tistim, ki bodo spremenili paket...
ČISTE SiOLovske FORE (silol)
Ne odpoveduj telefona v lastni režiji, sicer boš ostal brez parice. Daj poizvedbo za polno razvezan dostop in počakaj do preklopa.Citat:
Uporabnik ovca pravi:
ksz..
Mene je tole tud tolk razkurl, da sm v soboto eno dečvo iz CCja poslal v 3 krasne, pa se ji na koncu opravičil, ker dejansko ni ona nič kriva.
Pogodbena kazen me pride 91€ (kurbe računajo še 10€ za prekinitev pogodbe). Poizvedba na T2 se je delala že v soboto. Danes se bo preko interneta naročil internet ter TV (@Narodnjak: Je pogoj aktivna linija za T2, ker sem v fazi, da pri telekomu odklopm telefon zaradi neuporabe?).. Še vedno pa čakam, da T2 razširi optiko v našem kraju še v kako ulico več in ne samo na 5-6 hišnih številk...
na kablski ni sprememb, razen par novih programov.....ne vem zdej točno katerih.....cenik je isti....Citat:
Uporabnik brgo pravi:
KSZ
V temi se pogovarjate samo o Siol TV prek komunikatorja, mene pa zanima kako bo z uporabniki siol kabelske? Meni pridejo jutri priključit to siol kabelsko + optiko in če mislijo ne vem kaj podražit bom takoj skenslalTv mi je tazadnja briga in sem vzel samo zato, ker je 2 mesca brezplačno testiranje in po ceniku potem samo 5€ doplačila.