Evo, čas menjave platišč (kdor ima posebej zimske in letne) se bliža... Jaz danes seveda alu dol, železne pripravim, po pameti zategnem in hočem z moment ključem preveriti... kar noče in noče klikniti... Ja, seveda, spomladi sem sprostil... pa pozabil, koliko Nm .... Potem pa nekje našel ono železne 100, alu 120. Kaj hočem povedati -včasih smo na roko zategovali brez problema, zdaj pa ''mora'' biti moment ključ..
Za odtegnit pa macolo ali pa dvometrsko cev na ključ.pa na roke se nikoli ni zategnilo. Na koncu se je stopilo na ključ in dokler je šlo je šlo in je bilo dovolj.
Za odtegnit pa macolo ali pa dvometrsko cev na ključ.
Saj 10 kg na meter je isto kot 100kg na 10 cm.torej, ker ti ne znaš brez moment ključa, sedaj vsi drugi ne zanjo drugače?
pa na roke se nikoli ni zategnilo. Na koncu se je stopilo na ključ in dokler je šlo je šlo in je bilo dovolj.
poznam par vulkanizerjev, ki vijake mažejo z mastjo, zategujejo pa z moment ključemja, če zarusta je kar jeba.
meni je vijak odtrgal s pištolo.
115 je okEvo, čas menjave platišč (kdor ima posebej zimske in letne) se bliža... Jaz danes seveda alu dol, železne pripravim, po pameti zategnem in hočem z moment ključem preveriti... kar noče in noče klikniti... Ja, seveda, spomladi sem sprostil... pa pozabil, koliko Nm .... Potem pa nekje našel ono železne 100, alu 120. Kaj hočem povedati -včasih smo na roko zategovali brez problema, zdaj pa ''mora'' biti moment ključ..
Mujo je pojasnil, da jesu stgli normativi za pritezanje glave na Gazu; poluga od sedamdesetpet, srednje jak čovjek srednje jako steže.Evo, čas menjave platišč (kdor ima posebej zimske in letne) se bliža... Jaz danes seveda alu dol, železne pripravim, po pameti zategnem in hočem z moment ključem preveriti... kar noče in noče klikniti... Ja, seveda, spomladi sem sprostil... pa pozabil, koliko Nm .... Potem pa nekje našel ono železne 100, alu 120. Kaj hočem povedati -včasih smo na roko zategovali brez problema, zdaj pa ''mora'' biti moment ključ..
Tesla ima drugace 175V navodilih od avta imaš napisano na koliko, če boš dal na 120 Nm ne boš nič falil.