Ja, ne vem če sem tu že napisal... Ko sem 2017 kupil Picasso, sem zraven dobil komplet platišč z letnimi gumami. Spomladi ves vesel dvignem na dvigalko, zamenjam tri platišča, pri četrtem pa sem skrivil dva ključa, polomil gedoro... šel k sosedu, ki je imel pnevmatsko pištolo za vijake...nič. Peljem k vulkanizerju in povem, da ne gre odtegniti... ni niti poskusil, se je bal za pištolo, da je ne uniči... Hvala, zbogom. Drugi vulkanizer pa je vzel Unior gedoro, metrski podaljšek in odtegnil. Še zdaj me grize firbec, kdo in kje je tako zategnil vijake.... so bila pa železna platišča. Zato sem potem vedno sam menjal. Vsaj vem, da sem sam zafrknil, če bi bilo kaj. Kot je bil primer pri Lanosu, na pooblaščenem servisu menjali olje, doma po kakšni uri za hec pogledam, olje na minimumu... Veš, da sem šel nazaj... ''ne, mi pa že ne''.... Kaj potem, sem do doma skuril olje ali kaj? Ja, kaj je bilo -neki novi mehanik je olje dolil, ni pa ''ga spustil skozi filter''... Zdaj onega servisa tako ni več, če koga zanima, kje je to bilo.