Hrvaška bo še dolgo tesna balkanska vukojebina

Rekreacija

Majstr
7. avg 2019
936
528
93
Sam pa mislim da hujših cest (da ne napišem shebanih) kot so na Rudniku v Ljubljani skorajda ni na svetu. Lahko bi celo organizirali ali pa izumili kakšne nove dirke. Naslov dirke bi lahko bil "Barjanska wasserwaaga"!

• Všeč mi je
Reactions: jezek in aljoman

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
6.066
2.444
113
Take slike lahko lepimo cel dan, pa ne bomo končali. Dajmo si priznat, da smo s cestnim standardom čisto ausglajzali - asfalt do vsake vukojebine - in temu primerno je potem vzdrževanje. Kaj je narobe z dobrim makadamom in 2X letno ali po potrebi grederjem?

• Haha
Reactions: msenjur

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
6.066
2.444
113
Res je, ampak potem zmanjka za vzdrževanje.

Na primer: nam so potegnili asfalt do vikenda! po praktično privat poti, niti 50m ne od asfalta gor. Povsem nepotrebno, ampak soseda je bila dovolj tečna pri županu.

Daniel

Guru
21. dec 2007
5.538
3.052
113
Take slike lahko lepimo cel dan, pa ne bomo končali. Dajmo si priznat, da smo s cestnim standardom čisto ausglajzali - asfalt do vsake vukojebine - in temu primerno je potem vzdrževanje. Kaj je narobe z dobrim makadamom in 2X letno ali po potrebi grederjem?
Problem je, da se tudi dober makadam uniči precej hitreje kot slab asfalt in, da tistega grederja ni od nikoder.

• Všeč mi je
Reactions: MrDaco in sajkek

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.851
-398
113

a dej no, ne moreš v letu 204 takih klobasat.

Ni makadama, da ga dež ne bi s.fukal. Gredar bi lahko vozil vsak mesec.

Zauzglajzali smo s prepoceni pripravo. Ker ne dojamemo, da je bolj dat 1x malo več, pa se naredi kot je treba, kot pa vsake 3 leta popravljat. In predvsem upoštevat, ali se po cesti vozijo kamioni in traktorji.

• Všeč mi je
Reactions: MrDaco