Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Gostinci so zanimivi....dostx je kdo mrtu k hočjo reket pobirat.....in se pojavjo v brezizhodni situaciji....tm pa vemo kdo ma primatZdej vlečt modela iz most v to temo je mal.....sem prepričan da bi se s takim modelom pol ure prej normalno pogovarju brez da bi mi glavo odpru...![]()
Bl me skrbi tvoje vrste razmišljanje......da napad opravičuješ z izgovorom da si mel slab dan.....bad trip jebiga![]()
Ja, imamo to pravico.Citat:
Uporabnik eazy pravi:
ali celo omejavati reakcijo na provokacijo. Jah... to bi bilo lepo.
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Se pravi, je dokaj normalna skrajna reakcija, če sedaj nekdo vrže bombo na neko mošejo kot skrajni odgovor na provokacijo parih osebkov, ki so ubili 20 ljudi?
Ljudje imajo počasi dovolj te vaše agresivnosti. Ene parkrat se že da potrpet, pol se pa enmu strga.
Če te približno citiram...
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Uporabnik eazy pravi:
Čeprav pri nas so žal malo počasni pri teh zadevah in reagirajo, ko je kekec že opravil svoje![]()
Tvoj problem je, da misliš, da moraš vsakemu dopovedati in ga prepričati. Povedal si svoje mnenje, kaj več ne morešCitat:
Uporabnik eazy pravi:Ocitno je treba risati...
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Uporabnik eazy pravi:
Čeprav pri nas so žal malo počasni pri teh zadevah in reagirajo, ko je kekec že opravil svoje![]()
Potem ni problem... Ti kr zali vse po vrsti in racunaj na svojo pravico da te bo resila![]()
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Se pravi, je dokaj normalna skrajna reakcija, če sedaj nekdo vrže bombo na neko mošejo kot skrajni odgovor na provokacijo parih osebkov, ki so ubili 20 ljudi?
Ljudje imajo počasi dovolj te vaše agresivnosti. Ene parkrat se že da potrpet, pol se pa enmu strga.
Če te približno citiram...
Ocitno je treba risati... Nisem rekel da je reakcija dobra, pametna ali normalna. Jo pa vsekakor razumem. Kdorkoli provocira bo prej ali slej dobil po glavi. V tem primeru (zal) napacni ljudje. Problem je pri tistih ,ki mislijo da imajo neko sveto pravico kogarkoli zaliti in pri tem uzivati neko pravico "zascite" ali "normalnosti" in ne na drugi strani.
bravo, si le dojel. dva američana provocirata, nastradalo je pa pet nedolžnih nepalcev, ki niso imeli čisto nič pri sežigu korana. ampak tebi se zdi taka reakcija povsem normalna..Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Ocitno je treba risati... Nisem rekel da je reakcija dobra, pametna ali normalna. Jo pa vsekakor razumem. Kdorkoli provocira bo prej ali slej dobil po glavi. V tem primeru (zal) napacni ljudje. Problem je pri tistih ,ki mislijo da imajo neko sveto pravico kogarkoli zaliti in pri tem uzivati neko pravico "zascite" ali "normalnosti" in ne na drugi strani.
Citat:
Uporabnik sass pravi:
bravo, si le dojel. dva američana provocirata, nastradalo je pa pet nedolžnih nepalcev, ki niso imeli čisto nič pri sežigu korana. ampak tebi se zdi taka reakcija povsem normalna..Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Potem bi jaz tudi povsem razumel, da nekdo sedaj napade neko nedolžno vas zaradi teh parih skrajnežev.
Kaj pa če je v koranu napisano tudi kaj takega, kar sta pastorja razumela kot provokacijo islama na njiju, njuno vero, ...?
"Reakcija s sežigom ni dobra, pametna ali normalna. Jo pa vsekakor razumem." Al kaj v tem primeru?
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Domačini se v 99% obstreljujejo samo kadar mu kdo drug babo nategne.......čemur se lahko izogneš če pač pametno vlagaš svoj kapital![]()
Mi je pa zanimivo da to za vaše burekpeke ne velja.....mel ex k je živela v aleji samih takih...sam iz bloka je vn stopila pa so bli poredeni od burekpeka do sljaštičarja....pa še voæe-povræe nakonc ulce![]()
Še na šiht ni mogla it brez da je ne bi oblajal.....1x se je pač pošteno zeznla....vzela en slanik zastonj (na neskončno prigovarjanje) in je blo gotovo.....
P.S.: Kaj bi ti naredu da ti en tak dosadan šipac peca babo? A ni zanimivo da če boš pršu red delat u voæe-povræe bi mel pa lah on lih tist dan slab dan![]()
Aia pa še zadnja iz zanč k sm bil s kolegom na pivu....mi razlaga...ne morš vrjet....zanč me je en pol dneva moril s klici....in dvigne....in mu un začne j*** mater da ga bo ubil kaj je on njemu babo nategnu...in da nj se dobita v enmu lokalu če se upa itd..... kao prav reku da je Dino Pek.....ta šiptar k ma pol ljubljane čez......zdej če ni bla zajebancija ( pa ni blo za 1. April!!! ) a bo tud en ostal brez glave v Ljubljani??![]()
nikakor ne, jaz mislim da bi morala tista dva pastorja njuna država obsoditi zaradi širjenja verske nestrpnosti. ampak še bolj bolano se mi zdi, da se nekdo zaradi žalitve spravi na nekoga nedolžnega, ki pri vsej zadevi nima nič.Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Ce gledas na taksen nacin lahko kdorkoli provocira kogarkoli samo ce je razdalja pravaPredsednik ZDA je opazorjal da ni ok, poveljnik ameriskih sil v Afganistanu je opozarjal da bo to ogrozilo Americane in druge... In ce nekdo zavestno in namerno spravlja druge nevarnost je to cigav problem?![]()
Citat:
Uporabnik sass pravi:
nikakor ne, jaz mislim da bi morala tista dva pastorja njuna država obsoditi zaradi širjenja verske nestrpnosti. ampak še bolj bolano se mi zdi, da se nekdo zaradi žalitve spravi na nekoga nedolžnega, ki pri vsej zadevi nima nič.Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Ce gledas na taksen nacin lahko kdorkoli provocira kogarkoli samo ce je razdalja pravaPredsednik ZDA je opazorjal da ni ok, poveljnik ameriskih sil v Afganistanu je opozarjal da bo to ogrozilo Americane in druge... In ce nekdo zavestno in namerno spravlja druge nevarnost je to cigav problem?![]()
Citat:
Uporabnik alexx_ pravi:
easy, narobe je, da kdorkoli nastrada zaradi knjige! ce se pocutite uzaljene, pa kuhajte mulo.