Sežig korana

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
samo po drugi strani... tak halo delat zarad take malenkosti... verjetno sta hotela pokazat, da je itak vera kr neki...

je pa res nepotrebno to izzivanje, sam bi se pa lahko tud muslimani malo umirili s tem fanatizmom.

Ce hodis po ulici in te nekdo pljune (po moznosti 100x zapored) je malce debilno filozofirati kako "malo" je to ali da se da
pljunek oprati.

I

Izbrisan uporabnik #488

Precej moteni so muslimani, če zaradi zagorelega Korana pobijajo ljudi.

Enako tudi ameriška "duhovnika", ki javno objavljata sežig verske pravljice. Če sta jih hotla zažigat, bi jih zažgala v miru v kaminu kakšno samotno nedeljo
smile-1.gif

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.904
115
63
štajerska
to je večinoma polpismen , neizobražen in indoktriniran narod, ki nima prvzaprav nič za delat in je zelo lahko vodljiv . to pa izkoriščajo razni skrajneži

disc

Guru
4. feb 2011
2.467
591
113
Citat:
Uporabnik ceedevita pravi:
če pa bi ameriško sodstvo bilo dosledno bi ta dva pastorja obdolžila umora 20 ljudi.
verjetno med umorjenimi ni bilo američanov pa jih boli kura..
če pa bi to naredil kdo drug in bi kje naiebal američan, pa bi verjetno zda napovedala vojno tisti državi

Tocno tako!

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
samo po drugi strani... tak halo delat zarad take malenkosti... verjetno sta hotela pokazat, da je itak vera kr neki...

je pa res nepotrebno to izzivanje, sam bi se pa lahko tud muslimani malo umirili s tem fanatizmom.

Ce hodis po ulici in te nekdo pljune (po moznosti 100x zapored) je malce debilno filozofirati kako "malo" je to ali da se da
pljunek oprati.

ja kdo jim pa kej hoče? en koran so zažgali pred tv, in zdej je vse narobe?? men to pač ni normalno, da se zarad takih zadev ubija ljudi.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.594
5.180
113
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:men to pač ni normalno, da se zarad takih zadev ubija ljudi.
Vsepovsod boš našel situacije, da se raja dvigne na noge in čuti, da si jim podrl njihove vrednote. Kako bi na Koroškem odreagirali pred 10-imi leti, če bi rekel, da je Haider homoseksualec? Pa je bila celo resnica. Kako v Sloveniji odreagirajo, ko se pojavijo Italijani s svojo proslavo (fojbe)? Pa je spet res, da so tam tudi mrtvi Italijani.
Meni se bolj zdi, da če si kolikor toliko kulturen, ne izzivaš nekoga brez veze in brez da bi ti karkoli od tega imel. Tako kot izzivajo vsako leto Italijani, tako je tudi ta požig izzivanje, pa če je nam to logično ali ne.
Po mojem bi morali sorodniki žrtev tega pastorja tožiti za odškodnino. Onadva pa jo naj seveda naprej izterjata od avganistancev.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
ja sam mi se malo zbunimo, čez 1 teden je pa že vse mimo... pa tud ne vem, če je bila kakšna žrtev zarad tega kdaj. Pač muslimani so pripraljeni ubijat zarad ene knjige, medtem, ko v tvojih primerih mislim, da ne bi bilo drugega, kot dretje in kreganje...

je pa res, da je tako izzivanje brez veze, samo sej veš, kako nas učijo - obrni se in pejt stran...

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:

pljunek oprati.

ja kdo jim pa kej hoče? en koran so zažgali pred tv, in zdej je vse narobe?? men to pač ni normalno, da se zarad takih zadev ubija ljudi.

Se enkrat.... Cisto vseeno je kaj in kako so zazgali. Ce ti nekoga provociras je cisto vseeno kako to pocnes. Namensko to pocnes in vsaka reakcija je posledica tvojih dejanj. Nekdo se bo zaradi pljunka obrnil, nekdo drug pa glavo raztrescil. Preden zacnes filozofirati kaj je bolj primerna kazen za pljunek se vprasaj ce je problem nastal kje drugje.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.549
5.680
113
Pa je teb normalno da zarad brezvezne provokacije nekoga obglaviš? A ni to bolano? Al pa primitivno odreagirano...

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Pa je teb normalno da zarad brezvezne provokacije nekoga obglaviš? A ni to bolano? Al pa primitivno odreagirano...

Ti narisem? Sprehodi se po LJ pa porocaj kako "primitivno" bo kdo reagiral na provokacije. Velja? Mogoce ti takrat kapne
crazy1.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
26.221
-8.846
113
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:

pljunek oprati.

Se enkrat.... Cisto vseeno je kaj in kako so zazgali. Ce ti nekoga provociras je cisto vseeno kako to pocnes. Namensko to pocnes in vsaka reakcija je posledica tvojih dejanj. Nekdo se bo zaradi pljunka obrnil, nekdo drug pa glavo raztrescil. Preden zacnes filozofirati kaj je bolj primerna kazen za pljunek se vprasaj ce je problem nastal kje drugje.
Ne, prav nič ni čisto vseeno. Neke meje glede tega, kakšna reakcija na podjebavanje je normalna, pa tudi obstajajo.
Eno na gobec zaradi pljunka se še nekako lahko šteje za normalno reakcijo. Metek v glavo se sigurno ne.
Isto je pri smojenju xyz razpadajoče pravljične knjige.

Kamele0N

23. jul 2008
42.549
5.680
113
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:

Ti narisem? Sprehodi se po LJ pa porocaj kako "primitivno" bo kdo reagiral na provokacije. Velja? Mogoce ti takrat kapne
crazy1.gif

Lej glave stran rezat mi noben ne bo šel......z vilami me tud noben ne bo nabodu.....sem prepričan da bi se velik % folka izognu moji provokaciji.......je pa res da okol burekđinic pa ne hodim velikokrat
smile-1.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:

pljunek oprati.

Ne, prav nič ni čisto vseeno. Neke meje glede tega, kakšna reakcija na podjebavanje je normalna, pa tudi obstajajo.
Eno na gobec zaradi pljunka se še nekako lahko šteje za normalno reakcijo. Metek v glavo se sigurno ne.

To ni pravo in JE popolnoma vseeno. Ljude regiramo na razlicne nacine in povsem NORMALNO je da se nekomu po 100000ti provokaciji strga. Kdorkoli misli da lahko nemoteno "do neke meje"? zali se krepko moti.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:

crazy1.gif

Lej glave stran rezat mi noben ne bo šel......z vilami me tud noben ne bo nabodu.....sem prepričan da bi se velik % folka izognu moji provokaciji.......je pa res da okol burekđinic pa ne hodim velikokrat
smile-1.gif

Probaj, pa porocaj. Bos zelo hitro naletel na nekoga ,ki je imel slab dan za sabo. Potem pa jok in na drevo.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.594
5.180
113
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:Metek v glavo se sigurno ne.
Pri nas verjetno ne, ker konec koncev ima malo kdo orožje. Drugo vprašanje pa je, koliko poskusov bi moral opraviti v ZDA, da bi dobil metek
grims-1.gif
.

Kamele0N

23. jul 2008
42.549
5.680
113
Pa se ti ne zdi da ma probleme s slabimi dnevi samo določena populacija? Oz nek ozek krog skupin....

Pa dvomim da je to posledica marginalizacije.....so si največx sami krivi da se ne znajo vključevat v družbo

jest5

Guru
18. avg 2007
26.221
-8.846
113
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:

pljunek oprati.

To ni pravo in JE popolnoma vseeno. Ljude regiramo na razlicne nacine in povsem NORMALNO je da se nekomu po 100000ti provokaciji strga. Kdorkoli misli da lahko nemoteno "do neke meje"? zali se krepko moti.
Potem je pa skrajni čas, da se tele neuravnovešence strpa v primene ustanove, kjer bodo lahko "obglavljali" le oblazinjene stene. Poleg tega tudi tebi ne bi škodil kakšen razgovor glede dojemanja normalnosti

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Pa se ti ne zdi da ma probleme s slabimi dnevi samo določena populacija? Oz nek ozek krog skupin....

Pa dvomim da je to posledica marginalizacije.....so si največx sami krivi da se ne znajo vključevat v družbo

Ne zdi se mi.. Kolikor se spomnim se je pri bolj znanih primerih taksnih dejanj pojavila "domaca populacija". V obeh primerh so bili mrtvih, pa v obeh primerih je slo za gostince. Tudi policaj iz Most je bil (kolikor je meni znano) domac. Toliko o marginalizaciji in tvoji filozofiji

Kamele0N

23. jul 2008
42.549
5.680
113
Gostinci so zanimivi....dostx je kdo mrtu k hočjo reket pobirat.....in se pojavjo v brezizhodni situaciji....tm pa vemo kdo ma primat
wink-1.gif
Zdej vlečt modela iz most v to temo je mal.....sem prepričan da bi se s takim modelom pol ure prej normalno pogovarju brez da bi mi glavo odpru...

Bl me skrbi tvoje vrste razmišljanje......da napad opravičuješ z izgovorom da si mel slab dan.....bad trip jebiga
stupid-1.gif

Nazadnje urejeno: