I
zakaj ne? mlajšega nabavi...ampak šele po koroni.Pri mojih letih ne more bit noben več frišn.....
FEYK!....,saj le tedko uporabim kaj od šminke.
hvala lepa za tvoj odgovor!Ustvarila sta si nek odnos, ki do zdaj ni vključeval seksa. Kakor ugotavljaš si mu všeč tudi na način, da bi seksal s tabo.
V kolikor boš storila ta korak in bosta seksala, ne da bi se prej z njim pomenila kakšen naj bi to seks bil, mu boš poslala napačen signal in po vsej verjetnosti porušila to kar imata. Kar pa, predvidevam, si ne želiš ne ti in verjetno ne on.
Moj nasvet...če že razmišljaš v tej smeri 'zahvale' najprej potestiraj odziv na verbalni ravni..ko se poheca, mu namigni kaj in pod kakimi pogoji, bi se vseeno lahko zgodilo. In če bosta našla skupno nit za dneve po... se mu lahko zahvališ na tak način .
Moje osebno mnenje: Sam se kaj takega nebi šel z nekom, ki me ne privlači. Ker je v igri še prijateljstvo pa tudi pod razno ne.
Ne!V bistvu ni nobene razlike!Je kakšna razlika, če daš za zahvalo za prejeta darila
ali če daš fuk za denar?
Očitno smo moški in ženske le s tržavo samo prijatelji ne da bi se med naju vmešaval spolni nagon.
Buh je rekel množite se in ne zgolj parite se.Seveda ! Buh je naročil : "Radi se imejte ! "
Buh je rekel množite se in ne zgolj parite se.
In zakaj mu lažeš, da ne potrebuješ partnerja, če v resnici nočeš NJEGA?Hvala lepa
hvala lepa za tvoj odgovor!
Tudi sama razmišljam podobno.
Kakorkoli,kot sem že povedala,na koncu bova verjetno oba nekaj izgubila-če ne prej,potem takrat ko bo uvidel da sem si našla novega partnerja čeprav njemu stalno govorim da ga ne potrebujem-ker opažam da bi on to rad postal.
Očitno smo moški in ženske le s tržavo samo prijatelji ne da bi se med naju vmešaval spolni nagon.
In zakaj mu lažeš, da ne potrebuješ partnerja, če v resnici nočeš NJEGA?
To mu lepo normalno povej in se bo potem on odločil, če še hoče biti prijatelj ali ne. Ne pa, da ga fopaš z lažmi in upaš, da bo spregledal, ko boš dobila partnerja.
A se ti zdi prav, da mu kradeš čas in mu daješ upanje, ki ga goji na podlagi tvojih laži?
Saj ga nisem imela namen zavajati,hotela sem samo da ni bila prijatelja-samo prijatelja...ampak zgleda da je to res težko če ne celo nemogoče ne da bi se vsaj pri enemu pojavila spolna sla.In zakaj mu lažeš, da ne potrebuješ partnerja, če v resnici nočeš NJEGA?
To mu lepo normalno povej in se bo potem on odločil, če še hoče biti prijatelj ali ne. Ne pa, da ga fopaš z lažmi in upaš, da bo spregledal, ko boš dobila partnerja.
A se ti zdi prav, da mu kradeš čas in mu daješ upanje, ki ga goji na podlagi tvojih laži?
Ni caplBravo !
Capl je pa zmagal. Itak.
Nikoli ga nisem osvajala niti mu pošiljala kakšne podobne signale,nikoli!
Tudi on se je na začetku obnašal samo prijateljsko in platonsko...potem pa je vsake toliko sramežljivo namignil da ga zanima tudi nekaj več-ampak nikoli direktno.
Madona, ampak kako prekleto naj bo to konstantno ovinkarjenje pri ženskah in pričakovanje, da bomo brali med vrsticami. In katerikoli stavek ima nek drug pomen od izrečenega, vedno neko sublimalno sporočilo in potem nos, ker dec razume tako kot je bilo povedano.
Ugotovila si, kaj je prav in najbolje za oba, pa čeprav je rok zamujen. Povedati je treba takoj in direktno, ne pa nekaj olepševati. Nato pa se bo on lahko končno na podlagi resničnih dejstev sam pri sebi odločil, kaj si želi.