Sestavil bom skupino in zakon v svoje roke

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.099
455
83
45
dolenska
Dojenček spet
frown-1.gif

Prav ma me, da bi naredil nek BADMOBIL in iskal take ljudi. Kako bi se zgodba končala, tako kot so se oni spravli na otroka
10.gif
. Če pokončam par takih na svetu, se ne bi branu it v arest, če sem ga zaslužil.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Aha, torej ti bi rad še več umorov na svetu ?
Kaj točno je tvoj cilj ?

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.099
455
83
45
dolenska
Cilj mi je, da bi take ljudi (če se jin še lahko tako reče), kratko malo nasilno iztrebil.
Še več umorov? A je kje res kaka ustanova, kjer bi zdravli take?
Dejstvo je, da zelo mrzim take ljudi, ki se izživljajo nad ženskami, otroki in ljudi, ki niso močni se branit. Tle ne mislim samo na fizično moč. Sej je lepo, da razmišljaš v to smer, sam vedi da je moja služba taka, da delam s takimi in dobro vem, da se teh ljudi ne da pozdravit.
Predvidevam oziroma sem siguren, da nisi bil v kontaktu z ljudmi, ki so moteni oz pokvarjeni.

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Boš ti prevzel nalogo "iztrebljevanja"?

BTW Očitno je, da delaš s takimi. Z njimi itak ne more delati nihče drug kot nekdo, ki je njim psihološko enak...
(no, razlika je res samo v tem, da "en ubije psa, drugi pa mačka"...).

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.099
455
83
45
dolenska
smile-1.gif

BOG NE DAJ, se ti to zgodi kar bom napisal.
Da se tvoji familiji, sosedu ali prijatlu zgodi kaj podobnega, bomo pa dobri tisti, ki jih kolkr toliko držimo na vajetih.
Glej še iz stališča, da se ti to zgodi. Da se meni, po pravici povedano, bo grdo.
Pa vedel bom zakaj grem sedet.

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
smoukar,

te povsem razumem, ko vidiš takele zadeve, bi kr sam pobijal. Namesto pisanja po forumu, se zaposli v policijo (dexter), kot kriminalist. Naučiti se boš moral iskat informacije, dostop do info. osumljenih, sledenje, prisluškovanje, zbiranje dokazov, brisanje sledov, balistika in ostala forenzika. Po vrhu moraš imeti sposobnosti tajnih agentov t.j. laganja, izvirnosti, retoričnih sposobnosti, ...itd.

Na kak drug način si nebi upal spuščat v to, ker moraš vedet, da je tvoj sovražnik tako morebitni morilec, kot policija. Če te ne ubijejo, boš pa šel v zapor.

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.099
455
83
45
dolenska
V zaporu sem že
grin1.gif
.
Itak, da se ne bom spravu v kaj takega. Poklej Kozarec se že cela trese
wink-1.gif
.
Ker sem bliže sistemu, vem kako deluje in problem je, ko taka oseba odsedi svoje, ni nič boljša. Poslabša se. Sistem se je tako razvil, da se jih tukaj razvaja, medtem, ko bljižnji žrtvam in žrtve trpijo, a to ne vidi nihče.
Mislim, da bi smrtna kazen res mogla bit, sam ne, da se jih žvi do smrti.

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
grin1.gif

Sicer razumem, kaj hočeš povedati, ampak problem, da se ljudje ne izboljšajo, ni v samih ljudeh, ampak v sistemu.
Zakaj in kako?
No, saj si tam, pa veš, kako izgleda...
grin1.gif

BTW Žrtvam pomagajo psihologi. Ampak je treba do njih iti (to je en problem) oz. jih dobiti (to zna biti pa drug problem)...

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.099
455
83
45
dolenska
Krugelca, verjem, da ni psihijatra in ne časa, da take pozdravi. To so, kaj vem, bolani ljudje. Iztrebki, to se je dogajalo in se bo. Sam poglej posledice vojn, ko je tega tolko več.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.378
1.241
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik kozarec pravi:
Tudi mene zanima, v čem je potem človek boljši od onih v VB?
Precej bojši. Tisti trije v VB so vredni manj kot ščurki in daleč od ljudi in človekovih pravic. Jih pač zatolčeš in stvar je rešena ...
Ali se vama s steinom zdijo enkovredni normalnim ljudem?

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Hej, mogoče pa je oni dojenček tudi bil zloben in je zaslužil, kar je dobil. Mogoče je bil sam satanov sin in so oni rešili svet pred pogubo...