Selfiji ... gone too far?

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Mah tam je šel z razlogom-če bi ga mahnil kak belec, bi se še kdo lahko kaj pritožil.

Ravno berem http://www.theguardian.com/media/2014/aug/05/bbc-top-gear-investigation-jeremy-clarkson-gaffes

Šit, vedel sem, da obstaja F word, za N word pa nikoli nisem slišal. Od kdaj se to uporablja? Nekaj sem iskal po netu, pa sem prišel do tega, da se je začelo z egipčanskim poimenovanjem boga.
evil.gif

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Saj lahko lepo vprašaš kaj se gre pa rečeš naj te ne snema, je preveč to?

Nisi slišal z n-word? Neighbours.

Aja, se pa strinjam da so tej prankerji bedaki, da je prav, da včasih fašejo okoli kepo kako.
zmaga.gif

Nazadnje urejeno:

englishman

Pripravnik
10. mar 2012
533
0
16
Saj veš, kakšen je folk, ogromno ljudi hitro popizdi. Na faksu smo delali nek projekt, kjer smo morali slikati lokalne (javne) ceste in ulice - več ali manj povsod (od Rakove Jelše do vasi na obrobju Ljubljane) so bili slučaji, ko je manjkalo 5 mm, da bi jih dobili po nosu.

Nazadnje urejeno:

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.130
16.363
113
Citat:
Uporabnik skala pravi:
a potem ljudje ki imajo radi mir in se ne pustijo slikat niso normalni? jaz mislim da so čisto pravilno reagirali. na posnetku sta 2 kretena. eden v roki drži telefon eden pa kamero... dobro tistega s kamero ni na posnetku...

Ljudje, ki imajo radi mir in se ne pustijo slikati ter to tudi lepo (ali a grdo) povejo so normalni. Večina ljudi na posnetku pa s svojo primitivno reakcijo niso čisto nič drugega kot to, kakršna je njihova reakcija. In če ti misliš, da so čisto pravilno reagirali, mednje žal spadaš tudi ti. Upam, da me ne boš sedaj izsledil ter nagonil, ker imam tako mnenje o takšnih ljudeh in posledično tudi o tebi, kar bi najverjetneje naredilo enak procent ljudi s posnetka, kakršen procent je tudi fizično začel obračunavati s "šaljivcem". Se pa strinjam s tabo v tem, da sta tista dva s telefonom in kamero tudi pacienta svoje sorte a še zdaleč ne tako prizadeta in primitivna kot ostali, ki najprej udarijo in nato sprašujejo. Če sploh. Sprašujejo namreč.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
če me boš preko alterja poskušal slikat te bom preko alterja nalomil
evil.gif

nekateri imamo zelo rad svoj osebni prostor, ti imaš ziher kakšno reč zelo rad. vsak ima kakšno stvar zelo rad in bo hitro popizdil, če mu kaj ni všeč. in ziher bi se tudi tebe dalo sporovcirat na nek način. jih je pač sporovociral in so reagirali kot so. tip je bumbar in pacient, ki za lastno bedno "slavo" provocira ljudi na vse načine. mogoče ga kdaj ko pred kamero pokne. takrat bo doživel ultimativno slavo.

Schime

Guru
22. nov 2008
2.012
790
113
Zanimivo potem, ko padajo batine al pa kir kej potegne pa vsa posrana vpijeta It's a prank.

VanZ

Guru
1. feb 2008
2.858
2.153
113
Nič, česar ne bi tudi pri nas videli v poznih 90'ih, ko so imeli glavno vlogo čefurji. Samo da takrat ni bilo skrite kamere.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Asistentka Stephani je s fotoaparatom tekala za njo po hiši in iz posnetih fotografij je starleta izdelala knjigo, ki je privedla do zamisli o Sebični
čakaj kaj sedaj knjiga avtoportretrov ki jih je portretirala asistentka?
bonk.gif