Selfiji ... gone too far?

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Ne upa-raje gobezda iz svoje jame, kjer je še dodatno pokrit z kamnom.
tongue-1.gif

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Citat:
Uporabnik bugmenot3 pravi:
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Citat:
Uporabnik bugmenot3 pravi:
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Ne upa-raje gobezda iz svoje jame, kjer je še dodatno pokrit z kamnom.
tongue-1.gif
S kamnom.
Torej, kot pravijo, je vsebina pomembnejša kot oblika- zato ne spamaj in se drži teme.
Pomoč revnejšemu človeku je še bolj pomembna.
Maš prav..pokličem namesto tebe bolnico Polje, da te odpeljejo nazaj?
tongue-1.gif

EmptyHead

Pripravnik
15. apr 2013
889
1
18
Citat:
Uporabnik THEDuke pravi:
ka pa vem, s punco se vedno skupaj slikava pa že več let že pred selfiji......

Verjetno je logično če si na dopustu z ljubljeno osebo da se skupi slikata,,,

čeprav ti lahka rečes veliko kateri sliki pa sploh ni selfi ...

Meni gre dobesedno na k. ko mi reče, daj naredma en selfi ... ja naredi ga, brez mene. par tednov nazaj, ko sva bila na slo obali za dva dni, je hotela, da narediva selfi ... pa sem tam enim rekel, če naju slikajo ... ona pa neee, selfi bova naredla ... pa sem onemu samo rekel, vi samo slikajte. :p

bugmenot3

Pripravnik
21. mar 2014
862
-1
16
Citat:
Uporabnik EmptyHead pravi:
par tednov nazaj, ko sva bila na slo obali za dva dni, je hotela, da narediva selfi ... pa sem tam enim rekel, če naju slikajo ... ona pa neee, selfi bova naredla ... pa sem onemu samo rekel, vi samo slikajte. :p
Takšni primeri so najbolj zabavni takrat, ko ti tisti reče, da odjebi. Za tem pa te še punca pusti, ker si očitno preveč pameten zanjo.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
selfiji kot so sedaj popularni me ne motijo. naj folk dela kar jim paše:)

Nikol mi pa ni blo jasno poziranje pred tujo lastnino. Pred ferarijem, kako jahto ...
smile-1.gif

B81

22. jul 2007
37.773
11.037
113
To si jaz razlagam takole:

"evo mene zraven jahte. Jahto (ali ferrari) sem videl v živo. Ti si že videl jahto v živo? No jaz sem jo in da ti dokažem, sem se zraven slikal, poglej!"

IMO pa je največ takih, ki se slikajo zraven luksuza, bivših članov GEM collectiona
grin1.gif

Schime

Guru
22. nov 2008
2.012
790
113
Men je še dokaj normalen selfij, če imaš nekaj v ozadju (kako znamenitost, če si na dopustu, ...) ali pa če je neka gruča ljudi na kaki zabavi al pa kaj takega, češ imamo se fajn.

Bolj so mimo selfiji k se eni sam v fris fotkajo al pa pred ogledalom. Like who gives a [cenzura] a si v gatah al maš novo frizura al pa si sam fuknjen(a).

Sam jih sicer ne izvajam.

D_K

Guru
24. sep 2007
3.076
852
113
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
To si jaz razlagam takole:

"evo mene zraven jahte. Jahto (ali ferrari) sem videl v živo. Ti si že videl jahto v živo? No jaz sem jo in da ti dokažem, sem se zraven slikal, poglej!"

IMO pa je največ takih, ki se slikajo zraven luksuza, bivših članov GEM collectiona
grin1.gif

Jaz na to sploh ne gledam tak. Če nekje vidim redek avto, ga slikam, ako kot nekdo slika sebe ob neki znamenitosti.
Če bi nekje videl npr. "DeLorean DMC-12" bi se tkoj slikal zraven nejga. Sem zato čuden ?

Tudi "sefliji" me ne motijo, to sem tusi sam kdaj naredil, oz. še naredim kje ko nimam koga da me slika. Tega seveda ne objavljam nikamor. Oz. asvojih fotografij sploh ne objavljam, nikjer.

Nazadnje urejeno:

QBR

Pripravnik
26. okt 2012
886
0
16
Ooo benti, kakšne grdavše!
uf-1.gif

Ko bo to capl videl, bo imel mehkega pol leta. Mamca pa mir.
hysterical-1.gif