sedežne M-Tom

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.161
6.970
113
pri taščici
Tudi meni najbrž potegne Florjan. Lahko poveste kaj imate za eno vrsto tkanine?
Ker tukaj bo težja izbira kot pa pri modelu. Jutri pa pokličem kakšna je cenovna in obstojnostna razlika med posameznimi materiali.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.545
5.094
113
Mi imamo usnje. Po kakem letu težko rečem, če je to bila dobra odločitev. Zaenkrat se sicer še nič ne pozna in smo še vse uspeli počistiti, kar smo napacali. Prejšnjo sedežno smo imeli neko "tkanino", ki se je po slabih 10-ih letih začela nekako luščiti in smo morali menjati.
Slabost Florjana je po mojem način izvlečne postelje s preklopnim jogijem. Prejšnja je imela izvlečno posteljo, kjer si res lahko spal. Dobro spal. Ta sistem se mi ni zdel ok in ga nismo vzeli, ker nam ni dajal upanja, da je povsem ravno uporabno ležišče s približno enako trdoto. Upam, da se nisem zmotil in je imela kaka druga sedežna M-Tom ta princip. V živo se da vse videti in oceniti.

kdk

Fizikalc
25. feb 2014
198
29
28
okoli MB
S TOM -om zelo zadovoljen . 5 let v hiši. Model Florjan, 2x trosed brez postelje ali predalov , oranžna tkanina. Nič posedanja, pa me je kar nekaj skupaj in sedim ponavadi na istem mestu. Konstrukcijsko stabilen. I-robot tudi pometa pod njim
cool-1.gif

Nazadnje urejeno:

resnica

Majstr
9. feb 2013
584
649
93
Mene pa predvsem zanima, kako so kaj udobne njihove sedežne.Vem, da so dvojno vzmetene...je sedišče mehko, ali je obloženo s peno...

shift

Guru
20. jul 2007
9.931
2.345
113
za šankom
ksz...

jaz sem šel sedežne pogledat.kvaliteta za odštet denar je sigurno vrhunska,zmotil me je sam dizajn,vse zgleda kot bi bilo že 10 ali več let staro,če bi obstoječo kvaliteto sedenja zapakirali še z modernim dizjanom bi bilo ok,midva sva se potem odločila za drugo znamko,žal

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.161
6.970
113
pri taščici
Tad ruga znamka pa je?
Še glede postelje: to bo res za mogoče nekajkrat letno... vendar kljub temu ne želim neke pogreznjene tanke pene, pod katero čutiš vsak feder (sem imel priliko nekajkrat spati na takem ležišču.na koncu sem spal na tleh na parketu.
Imam sedaj neko makedonsko zofo, pa je ležišče "OK"