Tudi mi smo jo šli izbrat. Malo smo se že prej slišali po telefonu, da smo naredili približno sliko kako naj bi sedežna izgledala. Že po telefonu so bili zelo prijazni in vse kar se je dalo lepo obrazložili ter še isti dan poslali ponudbo. Pred dnevi smo se oglasili v Mokronogu, kjer smo najprej malo preizkusili sedenje, razloženo nam je bilo kako je sestavljena sedežna, vzmetenje, nasloni, vzglavniki.,..v glavnem kar se mi je zdelo pomembno. Midva sva se odločila za model Florjan zaradi višine od tal ki je 12cm, zaradi čiščenja pod sedežno in v naravnem usnju. Usnje smo izbrali zgolj zaradi alergij hčerke, ker drugače z minimalno delavsko plačo ne bi kupovali usnja. Tako smo izbrali širino 277cm in ležalni del ki je standardno 160, mi pa smo na našo željo ta del podaljšali na 200cm, da se lahko brez težav uležeš in ta podaljšava nam je znesla 60€(usnje plačali, leseni del častijo), prav tako smo želeli da se daljši sedalni del izvleče, pod njim pa je še predal, kar naj bi zneslo cca160€ (to je sicer standardni del te sedežne). Na koncu nas je prišla končna cena po predračunu z vsemi popusti 1.500€, tako da sploh nismo več razmišljali da bi šli še kam drugam, saj smo poslali ponudbe kar precej proizvajalcem, kateri so želeli za sedežno podobnih dimenzij najmanj 2.500€, nekateri tudi 3.000 in čez. Veliko jih proizvaja tudi na Kitajskem in v Sloveniji samo prodajajo in je potem vprašanje kako je z reklamacijo če je potrebna. Glede vzmetenja in pene pa so po kvaliteti vsi precej podobni. Sedaj samo še čakamo da na dostavo, ki naj bi bila konec januarja in tudi takrat vse skupaj plačamo, saj ne jemljejo nobenega avansa. Pošljem kako sliko.