Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
legenda gor ali dol, nazadnje ko mi je mesar prodal merjasca kot svinjsko meso je cela pečenka bila za psa, drug dan je dal pa zastonj drugo, ker je cela hiša smrdela kot....
paca!
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
legenda gor ali dol, nazadnje ko mi je mesar prodal merjasca kot svinjsko meso je cela pečenka bila za psa, drug dan je dal pa zastonj drugo, ker je cela hiša smrdela kot....
Citat:
Uporabnik Zetor5011 pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Sosed si je kajmana nabavo, do zdaj sn v ulici jaz carjeval z parahybano, zdaj pa me je presekal, nimam kaj, morem
si jazbeca vbost, da bom spet numero uno.
Jaz bi si omislu enga oreng prasca, tacga - roza. Bi ga dal enmu ki tetovira, da se mal uči na njemu pa da ga ma namesto kataloga za kazat... recimo ajronmejden na desni plečki, al pa one kitajske pismenke, trajbal al pa whorestamp po hrbtu - sej za drugam ko za na prasca tko niso.
Ga orenk sfotraš, mu daš ime, npr. Koči, pa naj prase leži celo popoldne na dovozu - cigo 100% ne pride zraven, sam da mu jajca pustiš, da je mal bol živ, da ti ga ne spizdijo.
Pa še u klobase ga lahko daš pol, iz kože pa nardiš jakno, pa ne rabiš našitkov pa še Koči je zmeri s tabo...
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
na kermu koncu pa imate toliko več jazbecev? pri nas jih res ni kaj dosti![]()
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Koliko ljudi že poriva jazbece?
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Nisem še slišal da bi jazbec koga ubil...
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Koliko ljudi že poriva jazbece?
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
haha sej ne more nobenga, če ga pa folk ne zapira v dom, ga pohabi z raznimi kastarcijami itn...
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
haha sej ne more nobenga, če ga pa folk ne zapira v dom, ga pohabi z raznimi kastarcijami itn...
Nemoreš vedet. Boš reko da ni enega na svetu ki nima doma jazbeca? Folk ima tigre pa leve doma, ne da jazbeca nebi meli.