Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Citat:
Uporabnik altermost pravi:
Čist slučajno sm med višjimi pa tud na samoobrambi sem nekaj delal tako, da se tvoj poskus nebi ravno tako končal kot bi ti verjetno želel.
Če oče ne zna-noče ukrotit otroka (ko se je prižgalo opozorilo da se privežemo je sonček veselo vozil avto po prehodu!!!!) ga je pač moja blaga klofuta - zakaj je pa sonček do konca poleta (zadnji dve uri) lahko sedel mirno brez butanja v zic in brez tečnarjenja: jaz bi to jaz bi ono to ni dobro ..... tako kot je težil prve 4 ure? Zakaj je mami rekla no sedaj pa imaš, fotr pa je prvih 5 min samo sedel, ko pa je prišla mimo stevardesa pa je začel jecljaje jokicat, da sem tamalmu skoraj odtrgal glavo, tamal se pa tud zajokal ni-kar so potrdili tudi sopotniki.
Če bo kdo imel upravičeno potrebo da moje otroke disciplinira-pa četudi na grobi način-bo od mene deležen zahvale.
A na samoobrambi da si delal, fajn in pol si na otroku probal. Kakšni kre.teni se sprehajajo po svetu. Badass praviš. Tujega otroka nimaš kaj klofutat, če se zarad tega počutiš mačota tudi prav. Še enkrat, če bi udaril mojega otroka bi se ulegel, tvoja samoobramba gor ali dol. Policaj bi te moral pa uklenit.
Saj ne da ga zagovarjam, ampak kako bi pa ti poskrbel, da se brcanje v sedež neha, če te res ignorirajo tako starši kot posadka (v slednje ne verjamem, ker sem že kdaj bil v podobni situaciji in je posadka stvar rešila)? Ker to prenašat je pač nemogoče in ni opcija, da se ne neha, pa če mora nekdo iz letala letet ...
se strinjam da je nemogoče,samo da bi pa udaril tujega otroka mi pa še ni padlo na pamet,prej bi fotra okol ušes počil,konec koncev je on odgovoren za svojega otroka,ponavadi krajši pogovor je pri meni zmeraj zalegel,da pač ena soeba ne more motitit 200+ potnikov,zadnje leto in pol tudi sam večkrat potujem z svojim otorokom,razen enkrat zaradi pritiska med pristajanjem ni bilo z njim nobenih težav,se je pa potrebno z otrokom ukvarjati med letom, še nam dopi.zdi sedeti 12 ur na mestu kaj šele otroku,se pa prirpave začnejo že pred samim letom