V Sloveniji ima 99% otrok vse potrebe (materialne) zadoščene.Citat:
Uporabnik mistique pravi:
. Otrok ne more biti razvajen, če v popolnosti zadostiš njegovim potrebam.
U mater, da se bom s tabo strinjal si pa ne bi mislil. Ravno te Cosmo babe prevozijo največ rdečih luči, ker se jim za druge fučka.Citat:
Uporabnik Nenasiten pravi:
jest pa opažam da cosmobabe recmo na cesti čedalje bolj kokodakajo, kriljo z rokami, gestikulirajo, pametujejo, neki-kao-kolnejo in se nasploh petelinjo, ko da se jim nč ne more zgodit. od tuki do nevzgojenga in zateženega sončka je milimeter
Citat:
Uporabnik altermost pravi:
Ko sem imel enak problem sem najprej trikrat opozoril očka nato dvakrat stevardeso na koncu pa eno pripeljal mulcu - seveda sem moral stevardesi, kopilotu in varnostniku pojasniti zakaj (na srečo so moje besede potrdili še trije Francozi ki so sedeli v isti vrsti), prej fotra ni bilo slišat po focki pa je kar naenkrat bil najglasnejši na avionu. Ko smo prispeli na Brnik pa še našemu policaju, ki pa na srečo ni imel pristojnosti ker se je zgodilo v mednarodnemu zračnemu prostoru in pri tujemu prevozniku - drugače bi dobil položnico zaradi "posebej poniževalnega odnosa do nemočnega" v velikosti 250€.
Citat:
Ko sem imel enak problem sem najprej trikrat opozoril očka nato dvakrat stevardeso na koncu pa eno pripeljal mulcu - seveda sem moral stevardesi, kopilotu in varnostniku pojasniti zakaj (na srečo so moje besede potrdili še trije Francozi ki so sedeli v isti vrsti), prej fotra ni bilo slišat po focki pa je kar naenkrat bil najglasnejši na avionu. Ko smo prispeli na Brnik pa še našemu policaju, ki pa na srečo ni imel pristojnosti ker se je zgodilo v mednarodnemu zračnemu prostoru in pri tujemu prevozniku - drugače bi dobil položnico zaradi "posebej poniževalnega odnosa do nemočnega" v velikosti 250€.
Citat:
Uporabnik tony pravi:
Citat:
Nič nisi narobe naredil, le cilj akcije je bil napačen. Drugič pripelji eno fotru najprej.
Citat:
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
V Sloveniji ima 99% otrok vse potrebe (materialne) zadoščene.Citat:
Uporabnik mistique pravi:
. Otrok ne more biti razvajen, če v popolnosti zadostiš njegovim potrebam.
V Sloveniji 99% otrok želja nima zadoscenih..
Citat:
Uporabnik ginek pravi:
Še vprašanje. A dojenčku, ki cel let ne more nehat jokat, bi najmanj usta prevezali?
Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Citat:
Čist slučajno sm med višjimi pa tud na samoobrambi sem nekaj delal tako, da se tvoj poskus nebi ravno tako končal kot bi ti verjetno želel.
Če oče ne zna-noče ukrotit otroka (ko se je prižgalo opozorilo da se privežemo je sonček veselo vozil avto po prehodu!!!!) ga je pač moja blaga klofuta - zakaj je pa sonček do konca poleta (zadnji dve uri) lahko sedel mirno brez butanja v zic in brez tečnarjenja: jaz bi to jaz bi ono to ni dobro ..... tako kot je težil prve 4 ure? Zakaj je mami rekla no sedaj pa imaš, fotr pa je prvih 5 min samo sedel, ko pa je prišla mimo stevardesa pa je začel jecljaje jokicat, da sem tamalmu skoraj odtrgal glavo, tamal se pa tud zajokal ni-kar so potrdili tudi sopotniki.
Če bo kdo imel upravičeno potrebo da moje otroke disciplinira-pa četudi na grobi način-bo od mene deležen zahvale.
A na samoobrambi da si delal, fajn in pol si na otroku probal. Kakšni kre.teni se sprehajajo po svetu. Badass praviš. Tujega otroka nimaš kaj klofutat, če se zarad tega počutiš mačota tudi prav. Še enkrat, če bi udaril mojega otroka bi se ulegel, tvoja samoobramba gor ali dol. Policaj bi te moral pa uklenit.
Res? Kako? Daj razsvetli nas. Otrok na posnetku namreč ne trmari, ampak mu je hudo neprijetno.Citat:
Uporabnik luka51 pravi:
Citat:
Uporabnik ginek pravi:
Še vprašanje. A dojenčku, ki cel let ne more nehat jokat, bi najmanj usta prevezali?
nimaš pojma o frocih magari maš 4...
Dojenčka utišaš v 15-30 sekundah brez vsakih problemov, razen če je res kaj hudo narobe z njim.
In tisti starš ki ima dojenčka ki ne vtihne preprosto nima pojma kaj dela.
Citat:
Uporabnik ginek pravi:
Priporočam zamaške za ušesa, sedež ob oknu in steklenico za uriniranje (da ne boste motili soseda) ali pa kar vstopnico za prvi razred, morda privat letalo.
Citat:
Uporabnik casio pravi:
Rešitev za utišanje otroka se med drugim skriva tudi v denarju. Daš mu bankovec pa maš mir...za par ur