Se kdo opaza... ?

mistique

Guru
16. jun 2009
13.778
1.593
113
Emona / Carnium
Citat:
Uporabnik altermost pravi:
Čist slučajno sm med višjimi pa tud na samoobrambi sem nekaj delal tako, da se tvoj poskus nebi ravno tako končal kot bi ti verjetno želel.
Če oče ne zna-noče ukrotit otroka (ko se je prižgalo opozorilo da se privežemo je sonček veselo vozil avto po prehodu!!!!) ga je pač moja blaga klofuta - zakaj je pa sonček do konca poleta (zadnji dve uri) lahko sedel mirno brez butanja v zic in brez tečnarjenja: jaz bi to jaz bi ono to ni dobro ..... tako kot je težil prve 4 ure? Zakaj je mami rekla no sedaj pa imaš, fotr pa je prvih 5 min samo sedel, ko pa je prišla mimo stevardesa pa je začel jecljaje jokicat, da sem tamalmu skoraj odtrgal glavo, tamal se pa tud zajokal ni-kar so potrdili tudi sopotniki.
Če bo kdo imel upravičeno potrebo da moje otroke disciplinira-pa četudi na grobi način-bo od mene deležen zahvale.

No, prid mojga užgat. Sam prej se pa še od dojke odklopi.

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.717
9.493
113
Citat:
Čist slučajno sm med višjimi pa tud na samoobrambi sem nekaj delal tako, da se tvoj poskus nebi ravno tako končal kot bi ti verjetno želel.
Če oče ne zna-noče ukrotit otroka (ko se je prižgalo opozorilo da se privežemo je sonček veselo vozil avto po prehodu!!!!) ga je pač moja blaga klofuta - zakaj je pa sonček do konca poleta (zadnji dve uri) lahko sedel mirno brez butanja v zic in brez tečnarjenja: jaz bi to jaz bi ono to ni dobro ..... tako kot je težil prve 4 ure? Zakaj je mami rekla no sedaj pa imaš, fotr pa je prvih 5 min samo sedel, ko pa je prišla mimo stevardesa pa je začel jecljaje jokicat, da sem tamalmu skoraj odtrgal glavo, tamal se pa tud zajokal ni-kar so potrdili tudi sopotniki.
Če bo kdo imel upravičeno potrebo da moje otroke disciplinira-pa četudi na grobi način-bo od mene deležen zahvale.

A na samoobrambi da si delal, fajn in pol si na otroku probal. Kakšni kre.teni se sprehajajo po svetu. Badass praviš. Tujega otroka nimaš kaj klofutat, če se zarad tega počutiš mačota tudi prav. Še enkrat, če bi udaril mojega otroka bi se ulegel, tvoja samoobramba gor ali dol. Policaj bi te moral pa uklenit.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Oh kaj se vam tako smili en nevzgojen tamal, če ga fotr ne zna, ga je pač on.

Vi bi pa druge takoj polagali na tla, za kar je treba več kot ena nežna klofuta, se pa smatrate za kaj? Pravične?

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Svoje froce ne mora krotit... ko drug zadevo poštima. Je pa takoj rambo
stupid-1.gif

To bi moral vse kastrirat.

Ja mene je orenk nabutal tastar včasih, pa večinoma sem zaslužil.

mistique

Guru
16. jun 2009
13.778
1.593
113
Emona / Carnium
Citat:
Uporabnik Numy pravi:

Vi bi pa druge takoj polagali na tla, za kar je treba več kot ena nežna klofuta, se pa smatrate za kaj? Pravične?

Poliglote. Spik meni lengviæz.

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.717
9.493
113
Citat:
Uporabnik Numy pravi:

Tujih otrok se ne klofuta, pika amen.

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.717
9.493
113
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
stupid-1.gif

Škoda k tvojga tastarga niso...kastriral mislim.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.747
6.743
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Citat:
Uporabnik Numy pravi:

Tujih sedežev pa tudi ne brca.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
stupid-1.gif

Naj ti pa serje sonček po glavi. Ko bo pa prišel v firmo, bo mislil, da lahko pa še šefu ravno tako serje po glavi...
redface-1.gif

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Citat:
Uporabnik Numy pravi:

Še kako generacijo nazaj se jih je brez problema, če so si zaslužili.

Še po meni je enkrat padlo par batin od šoferja busa, glej čudo, potem nisem več skalal po sedežu. Danes bi šoferja križali verjetno.

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.717
9.493
113
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
stupid-1.gif

Naj ti pa serje sonček po glavi. Ko bo pa prišel v firmo, bo mislil, da lahko pa še šefu ravno tako serje po glavi...
redface-1.gif
Kerga sončka misliš?

ginek

Fizikalc
21. sep 2007
545
54
28
Citat:

D3bil si! Stavim, da je tebe tud fotr kdaj.

Pa še dobro se zdi, da si otroka ustrahoval (zato ni upal nič več pisnit). Za primerjavo. Ti tudi ne bi upal pisnit, če bi ti nekdo streljal pod noge.

Otroka bi lahko poskusil zamotit, čisto možno da je bil enostavno nervozen, iz sebe, zaradi leta.
In ne otrok, ni pes. Pri istih starših, imaš z lahkoto vedenjsko popolnoma različne otroke.

Nazadnje urejeno:

luka51

Guru
16. avg 2007
14.410
5.685
113
daj folk ne bluzite in jamrajte nekaj za brezveze.
Še nebenemu ni škodlo če je šamar fasal.
Če ma kretene starše ki ga prosijo naj neha če pa ne neha pa pač jebat ga. Se mali nebo nikoli reda naučil, ker ve, da nobeno njegovo dejanje nima posledic. Pa še taki iseri ki mislijo, da šola vzgaja. Ja valda prvih sedem let pa kdo? Palček smuk?
Kazn mora bit, gotovo. Pa če je to šamar al pa kaj drugega. Tak kot je Numy napisal. Sofer ga je vsekal in je bil mir, mu ni več na misel prišlo, da bi skakal. Lahko bi pa šofer rekel sonček Numy lahko prosim nehaš skakljat po sedežu bo mamica ponosna nate. Numiyu bi se jebalo in bi skakal dalje, ker itak ve da ni posledic.
Na 100 metrov vidiš to nevzgojeno gamad v skupini otrok. Okoli pa nemočne starše ki prosijo otroka če bi lahko mogoče pa res nehal zdaj to delat. Froca nimaš kaj prosit, rečeš prvič in če ni nič rečeš drugič malo bolj ostro in more bit mir. Če ni je kazen. To pa itak vsak normaln star za svojega froca ve kaka kazn ga najbolj "boli". In ko bo fro skapiral da ima neko dejanje lahko tudi neugodne posledice bo prej 2x premislil ali se splača.

jello

Guru
22. sep 2008
10.172
3.882
113
Zanimivo da vsi ki ste jih v mladosti redno dobivali okol kepe to tako radi poudarjate, kako pravilno in vzgojno da je to. Nihče pa za svojega fotra ne reče da je pač [cenzura] ki ni znal ravno najbolje z otroci.

Pri svojih sam delam red kot meni paše, če mi tuji otrok serje po glavi bom uredil z njim. Če pa so zraven njegovi tastari bom pač z njimi. Tako ali drugače, ampak če razvrstim možne rešitve je vsaj 1.000 primernejših kot otroka vpričo njegovih staršev okol kepe prtisnit. Ta je res junaška. Če se po takem dejanju ne počutiš kot zadnji drek pod soncem si bolan.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.781
6.171
113
blizu močvirne prestolnice
Pri tem videu ni nujno da je otrok scrklan, Dere se lahko tudi zaradi strahu in pri podobnih primerih se morata starša močno potruditi in animirati otroka. Verjetno se otrok ni 8 ur jokal. Druga pa je srklanost in žlehtnoba kar je napisal avtor teme in predvsem nesposobnost staršev.

Nazadnje urejeno:

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.439
4.312
113
Lahko ima otrok samo zamašena ušesa in ga boli, ker ne zna izenačit (čeprav pri joku bi se to hitro zgodilo).

mistique

Guru
16. jun 2009
13.778
1.593
113
Emona / Carnium
Strokovnjaki za vzgojo, ko otrok (po mnenju zabitih ekspertov) razgraja in je (po mnenju Boga boječih) razvajen, gre za navadno iskanje pozornosti. Otroci pozornost potrebujejo in zaušnica je škodljiva oblika pozornosti, ki pride mnogo prepozno. Otrok ne more biti razvajen, če v popolnosti zadostiš njegovim potrebam.
Notranjc se je srečal s starši in ne z otroci, toliko da postavimo zadeve v kontekst. S starši, ki jim družinski transfer z letalom predstavlja prevelik zalogaj, da bi ob vsem tem zmogli poskrbeti še za otroke. Torej, nervozni starši, ki se gužvajo za "ta boljše sedeže", iščejo prtljago ipd., otroci pa so v teh situacijah "na ignore", česar niso navajeni in v nevsakdanjih okoliščinah (letališče, transfer, let,...) uporabljajo preverjene metode za privabljanje pozornosti.
Če to razumeš, še ne pomeni, da ti bo situacija kaj bolj sprejemljiva in osebno tega ne opravičujem. Lahko pa ti razumevanje zadev nekoliko pomaga usmeriti "tok akcije" z otrok na njihove izgubljene skrbnike. Drugo je, če si skrokan od ladyboy turizma
evil.gif