Še bo zanimivo...(pasja zgodba)

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
evo..svoboda dotopa do knjig, danes pa neta

Palčica: Nekje pri osemnajstih sem naletela na knjigo o spolnosti, v kateri je bila opisana tudi zoofilija. Pritegnila je mojo pozornost. Potem je prišla na vrsto družina in kar za nekaj časa sem na to skoraj pozabila. Dokler nisem nekega dne spet po naključju naletela nanjo. Takrat sem se začela bolj poglabljati vanjo. Prebrala sem ogromno literature na to temo. Hkrati je v meni vedno bolj zorela želja, da poskusim tudi sama.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
glede unga zoo-foruma... mislm, da pa to pustijo je pa žalostno!!! Pa to bi mogl izbrat 10 naj naj naj agentov, pa da zvohajo kdo so ti posamezniki, in jih sam zaprt za 4 stene, brez svetlobe, pa dokler bo živel.... mater, da se tok odkrito pogovarjajo o takih stvareh... to res ni normalno no!!!

Ti "agenti" (policisti) že obstajajo, ždijo nekje na območju osrednje slovenije in najmanjši problem je prit not v ta krog in potem ugotavljat kdo je kdo. Problem je v tem, da se za to potrebuje sodni nalog. Ko bo, se bo pa tud ugotavljal kdo so ti bolniki.

vidiš, našaka demokracije. tole bi mogl po hitrem psotpku urediti po darwinovsko. sej veš kaj mislim.

Jerez

Pripravnik
27. jul 2007
561
0
16
freak show
crazy1.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.181
7.045
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
glede unga zoo-foruma... mislm, da pa to pustijo je pa žalostno!!! Pa to bi mogl izbrat 10 naj naj naj agentov, pa da zvohajo kdo so ti posamezniki, in jih sam zaprt za 4 stene, brez svetlobe, pa dokler bo živel.... mater, da se tok odkrito pogovarjajo o takih stvareh... to res ni normalno no!!!

Ti "agenti" (policisti) že obstajajo, ždijo nekje na območju osrednje slovenije in najmanjši problem je prit not v ta krog in potem ugotavljat kdo je kdo. Problem je v tem, da se za to potrebuje sodni nalog. Ko bo, se bo pa tud ugotavljal kdo so ti bolniki.

vidiš, našaka demokracije. tole bi mogl po hitrem psotpku urediti po darwinovsko. sej veš kaj mislim.

Vem, se strinjam. Samo živimo v demokraciji - tokrat -> žal.

zmerni_radikalec

Fizikalc
5. apr 2008
1.301
33
48
40
Nekje v naši ljubi kokoški
Ojoj pa je res, sem mislil, da me hočejo neki znanci nahecati. So mi pravili ključne besede, dvospolnik, strap on dildo z kondomom, cucke je verjetno natepaval... Prvo so mislili, da so mu še tiča odgriznili potem pa aja saj ga sploh ni imel oziroma...
crazy1.gif

timecop

Fizikalc
22. jul 2007
1.312
0
36
Citat:
Uporabnik AJVAR pravi:
Zakaj se ne predstavi z imenom in priimkom, če je to tako naravno...
Ker mi nismo dovolj zrela družba, da bi razumeli ta njihova napredna nagnjenja, pa se boji posledic. Imamo mi enih fritzlov.
crazy1.gif

motofrik

Majstr
24. dec 2009
2.990
359
83
tam ko se terc po tori rola
Hm, mene pa malo bega. Kdo vse od visoke družbe je pa potem bil udeleženec teh zadev z živalmi...? Ker, k njima (Zori in Sašu-i) so zahajali in prijateljevali dokaj ugledni ljude, smetana bi rekel.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Banda degenerirana! Spravljajo se na "šibkejše na razvojni lestvici" in to v celofan zavijajo, da kako je to naravno . Takim bi privoščil eno ultimativno seanso z goriljim samcem ali pa levom, pa da vidimo.

Ganesh

Fizikalc
14. avg 2009
2.921
0
36
Allarround
rescue.facelock.net
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
ksz

Za moje pojme bi bilo zaenkrat dovolj, če bi se uzakonilo pravilo en pes na enega človeka.

Psi so namreč najbolj napadalni, ko so v krdelu.

No go...

Kaj pa npr. mi, ki se profesionalno (čeprav kot prostovoljci) ukvarjamo z njimi? Kar nekaj je takih, ki si pred upokojitvijo enega psa nabavijo drugega, da je ob upokojitvi prvega (ali kmalu po njej) že ustrezno izšolan. Ti bi to po tvojem prepovedal?

Pri nas je tako ali tako vseeno, kakšen status ima pes, ker so vsi že dolgo stigmatizirani. Pa naj bo to pes, katerega se trenira dnevno in je že "doktoriral" ali pes, ki je popolnoma nešolan in nevzgojen.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:

Vem, se strinjam. Samo živimo v demokraciji - tokrat -> žal.
Zanimivo, kako boi nekateri radi poteptali svobodo govora in pisanja, in uvedli hitre postopke po darwinovsko.
Ti, ki se oglašajo na forumu niso s svojim pisanjem storili nobenega kaznivega dejanja. Včasih so takole preganjali pedre, danes namišljene pedofile in sedaj bi še zoofile. To ni nič drugega kot lov na čarovnice.
Saj je v kazenskem zakoniku lepo napisano, da je mučenje živali prepovedano, pa naj gredo policaji na teren, poiščejo kršitelje, jim dokažejo kaznivo dejanje in obsodijo. Aja, je bolj udobno kar iz pisarne dobit enga, ki je napisal nekaj kar nekomu ni povšeči. (vsi pa berejo).
Naj se policaji infiltrirajo med te, pa zapravijo xxxxx ur davkoplačevalskega dejanja, da bodo na koncu našli par ljudi z bujno domišlijo, pa nobenih konkretnih dokazov. Tiste, ki živali res mučijo pa ne bodo našli, ker so v garaži ne pa za računalnikom.
Ja, naša svoboda bo šla res k vragu, ko vas berem, kako bi bili radi višali kazni, krčili pravice in svobodo, povečevali represijo, kako bi bili radi nadzorovani.... Stalin bi bil presrečen, če bi imel takšne podložnike.
Pa ti veš, koliko je takšnih, ki so celo plačani iz proračuna, da spolno zlorabljajo živali? Kaj ko bi najprej pri teh začeli, ki so znani. Pa takih ki živali pobijajo?

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.446
2.394
113
Pomurje
Citat:
Uporabnik timecop pravi:
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
Ministra in sodelavce, pa naj prečeše komisija in ne nek Požar ali ljudstvo po sistemu baba čula baba rekla.

A niso bile že tri komisije, pa hvalabogu nobeni ni uspelo in se je resnica sama pokazala. Zdaj mi pa povej, katera komisija v tem bananastanu bi pošteno objavila dogodke iz garaže, kjer so glavni igralci "ugledni" zdravniki, odvetniki, politiki? Koliko si lahko sploh še naiven?
bonk.gif

Ja prav imamš, reši nas še samo wild west način reševanja problemov.
bonk.gif

Da ne bo pomote, pse bi morali uspavati že po navodilih prve komisije.
Sreča je, da se je razpletlo kot se je.

Naiven gor ali dol, zakoni so zato, da se spoštujejo. Tega se držim, tudi vi bi se lahko.

Lp

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
še enkrat

VSAK ČLOVEK, KI NI ZMOŽEN ČLOVEŠKEGA ŽIVLJENJA NAJ GA KONČA.

če je žival 'čudna' jo ubijejo, če govori jo secirajo, da vidijo kako to da govori. samo naši znanstveniki natepavajo ove, krave..itd.

in ja, tudi s [censored]činam je neki narobe. da ti je kepša moška rit od babje, morš bit čuden. itd itd

in darwin je rekel, d anarava poskrbi za izrodke, mi pa sprejemamo zakone. jutr bo pa pederland, pa posvajanje majmunov..al pa epruvetiranje.

timecop

Fizikalc
22. jul 2007
1.312
0
36
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
Citat:
Uporabnik timecop pravi:
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
Ministra in sodelavce, pa naj prečeše komisija in ne nek Požar ali ljudstvo po sistemu baba čula baba rekla.

Zdaj mi pa povej, katera komisija v tem bananastanu bi pošteno objavila dogodke iz garaže, kjer so glavni igralci "ugledni" zdravniki, odvetniki, politiki?

Naiven gor ali dol, zakoni so zato, da se spoštujejo. Tega se držim, tudi vi bi se lahko.

Lp
Zakonov se večina drži, z mano vred, mi pa vseeno odgovori na zgornje vprašanje. Pa še to mi povej kako, da ta novica ni na vseh prvih straneh časopisov, če bi šlo za lokalnega tepčka, bi z cajtengov rdeča barva dol tekla "ŠOKANTNO" "IZPRIJENO"..., so pa še komentarji na spletnih edicijah povsod ukinjeni, torej Katarincina roka daleč seže. Smo še enaki pred zakonom?

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.197
1.201
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Zanimivo, da so ravnokar zbrisali komentarje in onemogočili komentiranje. Pa ne, da se o tem ne sme nič vedeti, razen kar je uradnega?

Sorry, ampak glede na to, kaki komentarji so bili spodaj, je bolje, da so zbrisali in ukinili. Vse ima svoje meje, poleg tega je urednik spltne strani ki je moderirana, tudi odgovoren za zapise. In če so ti taki, da je treba vsakega 2 brisat, je bolje in lažje ukiniti komentarje.
Tudi pri nas smo zaradi komenratjev pod novicami že imeli probleme ...
Pa ne gre ua katarinco in njene, temveč za težave ko se zgodi zasebna odškodninska tožba ...