Po mojem gre za to, da greš obema na kurca in te imata obenem "pun kur@c", kot bi rekel asfalter.Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:
se ne
sem pa zelo zazeljen
isto ponudbo mi je poslal tudi tvoj dobri prijatelj softi
sem v dvomih in ne vem koga izbrati
najbrz bosta morala pokazat koj bolj otipljivega
Citat:
Kakšno željo pa imajo rdeči noski?
Glede dolžine mislim
ja , zato se pa borijo za cenzuro neta , -skrb za narod ,da ne zapravi dnarja na kartah.Citat:
Uporabnik Steve pravi:
smo pa se skozi to zgodbo lepo naučili kako delujejo naši mediji. vse je prepleteno, vsi se poznajo in z lahkoto bi se dalo vse prikrit, če nebi tukaj bilo internetazdaj pa vedo za to stvar že počasi tisti, ki na internetu še v življenju bili niso
Citat:
Ma kdo je omenil 3,14zdolizce sem se zalotil ob razmišljanju, koliko znanih samskih deklet in bab ima take male mini pse
vir: forum s Požarreport-aCitat:
Požigalec 08.02.2010 17:53:10
Prvo smo mislil da je zdravnik, pa sm mu reku kaj maš v torbi. Pa se je neki tam upiro... pol je reku da je kupu bulmastifa pa da bo klicu Kresalovo pa Senico... Pol sem mu pa reku ja kaj ti bo pa torba, če si kupu bulmastifa, pol sm ga pa jaz prjeu za eno roko pa on za eno pa sem pogledu v torbo pa je bil notr dildo pa take fore...pa sm mu reku ja kaj ti bo pa dildo, če si kupu bulmastifa... pol mu je pa on reku ti si zihr sodomist... pol se je pa zašvico fuL.
Citat:
Uporabnik mhmm pravi:
Čez čas bo najbrž tudi risanka, tako da boš tudi ti razumel, čeravno nisem prepričan?Citat:
zelo izvirno NOT