Še bo zanimivo...(pasja zgodba)

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
mi to delamo..narobe

radi bi odgovornost za malenkosti, ne uspemo pa resit odgovornost za velike kikse.
dokler se ne bo letelo zaradi velikih napak, se tudi zaradi cuckov ne bo. in vse skupi je prav smesno. nben ni nasrkal zarad pediatrije, patrii, falcona, se kere bedarije, cepiva recimo, bo pa zarad cuckov. smesnice.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
To ni bilo reševanje vaškega Fidota iz vodnjaka, ampak najbolj odmeven primer te vrste v zgodovini Slovenije in kot tak je zbujal zanimanje in zgražanje javnosti. Če pa ministri vse tako "random podpisujejo" kot ti praviš, naj pa vse v torek odstopi. Glede odvetnikov - ne bom ponavljal, saj menda veš kdo je bil/je njun zagovornik.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
seveda da gre random. lutke so. do podobnika prej in erjavca sedaj ni in ni bilo mogoce priti. skupaj z dokumentacijo neucinkovitosti in nedelovanja njegovih sluzb za ovo in ono. jebe se njemu. on drka [censored], smeji se pred kamero in to je to. pa dej mal poglej kdo so ti ljudje. kdo sedi v parlamentu.
vetrinarji, k so okoljevarstveniki, manekenke, k bi bile fincniki, profesorji, k so...ne me hebat no. midva bi bila lahko takoj tam, sam bi se blo treba navadt smejat se, pa kvasit gluposti. pa ti ne bi smel sedet v bifetu vsak teden, jest bi pa mal mogu pazit na jezik an alterju.

in njih so raili senica in co, bi pa nejl ceferina in co, ali amtoza.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Citat:
Uporabnik softi pravi:
pa ti ne bi smel sedet v bifetu vsak teden,
Ahhaaa..., a kle je pol fora...
smile-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
drgje je ni.

a si politike iz parlamenta rednos receval kje. ne, ker dajo na fasado. se pa gonijo, fetisirajo, preseravajo drgje. so nadrasa.
torej pvoej. a bos odnehal ss edenjem, jaz bom pazil na jezik, pa greva skup v parlament.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-381
113
mene zanima zakaj txt RTVSLO in Dnevnik nič ne omenjata nadaljevanje postopkov? pa kdo to tok nazaj drži? Čeprav je bilo že v petek objavljeno na 24ur da so bili uradno zlorabljeni. Sej zdej je bz karkoli skrivat. Itak bo prišlo vse ven... Folk je pa tud že glasen, ker jih res zanima kaj se je dogajalo, in na to se ne bo kar tako pozabilo!

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.693
556
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
...sicer pa; kaj se sploh gremo neko pravno državo, če nihče pri vrhu ni nikoli za nič odgovoren, ko zagusti?
tocno tako,
vsi nasi politiki ne poznajo nobenih vrednot, edino kar res obvladajo je sprenevedanje in prelaganje odgovornosti

samo poglejte obnasanje Pahorja, ko so ga vprasali kdaj je poklical Brezigarjevo
kot solarcek pred tablo, ja veste si ne belezim pa ono pa tretje,.....SRAMOTA za predsednika vlade, ki se tako rad potolce po prsih in z zanosom govori, da bo prevzel vso odgovornost za svoja dejanja

podobno se dogaja v tem primeru,
in taksnih primerov je v Slo ogromno in potem ni cudno, da se tudi drzavljani zgledujejo in ravnajo podobno

mhmm

GIFtedALTER 08
22. jul 2007
2.370
0
36
Ko je umrl, so "ugledneži" kr tekmovali kdo je bil z njim večji prijatelj in kdo ga je bolj cenu, zdej ni pa nobenga nikjer.
crazy1.gif

timecop

Fizikalc
22. jul 2007
1.312
0
36
Pa zagrebli so ga tudi kar na horuk, so kakšne bližje slike pogreba, da vidimo kdo je sploh upal prit?

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Faak, le zakaj sem šel to temo prebirat....dosedaj sem mislil, da živim v vsaj približno prisebni državi
smirk-1.gif

Ukrep vlade pa bo verjetno predlaganje dopolnitve zakona o istospolnih družinah, dodatno še kombinacija ene osebe + random domače živali
hysterical-1.gif
...eh, odoh ja, kje še sprejemajo apolitične azilante?

I

Izbrisan uporabnik #488

Vrhunsko, samo ti reskiraš, da te Kresalova pregleda kot prvega pacienta v palači FBI Slovenija.