sct na cesti

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.129
6.298
113
blizu močvirne prestolnice
Citat:
Uporabnik softi pravi:
dejva potegnt črto
---------------------------------------------------------
mekanemu se hebe za muro, pa ma prleke rad..najraje od vas vseh janezov
mekanemu se hebe za prevent..skoda, ker ve mnogo detajlov, pa se mu se slajse hebe. informiranost je zanimiva rec
mekani si ga emce na vsa gradbena podjetja. zaprl bi vse..od prvega do zadnjega. kar so slovenski gradbeni baroni unicili, se ti sanja ne. veliko vec kot murnih in preventovih, 3, 4, 5 tisoc zaposlenih. ampak, se mi hebe

men se zadnej cajte velik hebe. zakaj? ker to tko mor abit. in se je skoda obremenjevat. ce džemal ne plačuje halila..je to njun problem. če ivan ni plačal mirsada..tut njun problem, ni ptorebni bilateralnih srečanj. razumeš

mi je hudo..a se mi opet od tuge hebe, ko vidim kaj nam dela elita. ampak lej..jaz na jug u ovce, ti v sticno med ovce. pa bova ze prezivela.

Potem imava pa podobno mnenje
cheer.gif

Nazadnje urejeno:

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
kaj te pa muči pri preventu in muri

murini delavci so doma v najbolj rodovitni regiji države. vsi izvirajo iz kmetov. preživeli bodo. haso, no ta mota v vukojebine, hribe..marsikater lj pa še tega nima. muro ni zjebal ne bosanc, ne država, požrešni manager. torej se mi j*. k bo odgovrnemu nekdo vrnil ak rmu gre bom spremenil mnenje

prevent. kaj čmo. spet požrtija med lastniki. izčrpavanje podjetja. da se mi smilijo delavci. ne, tako to gre. voliš, izvoliš in tvoja elita dovoli to.

tmv, viator vektor..pa še kdo..vse gre to po istih poteh. manjka..odločnosti. in ti ljudje se mi ne smilijo, ker je tak razplet dogodkov za prilakovat. jim pa ne privoščim, so v težkem položaju, so...sampak smili bi s emi, če bi to udarili iz jasnega neba. pa ni. in pavček bo zdej viator vektor tako razjebal. mehankar s francozom v roki ga pa gleda..in od te tocke dalje se smiljenje neha

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
btw
francl je 'iz stroke', tko da jaz osebno imam nek respect do njega, ceprav zlo otresam okol oz na prste obeh rok prestejes tiste, ki jih 'cenim'. če sem jaz z 13k sporocili sploh kako merilo.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Citat:
Uporabnik franci pravi:
Peračica? Ti nimaš pojma kaj je bil problem stare 'Peračice'.
In kaj naj bi bil ta gromozanski problem Peračice, o ti, znalec?
Peračica je bila čisto zjahana, bolje da ne veš, po čem smo se vozili.

Po čem bi se ti raje peljal? Po levem ali desnem?
peracica-090816-10.jpg

peracica-090816-11.jpg

peracica-090816-13.jpg

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.799
939
113
tu in tam
Citat:
Uporabnik softi pravi:
btw
francl je 'iz stroke', tko da jaz osebno imam nek respect do njega, ceprav zlo otresam okol oz na prste obeh rok prestejes tiste, ki jih 'cenim'. če sem jaz z 13k sporocili sploh kako merilo.

S temi 13k sporočili se jaz ne bi preveč hvalil
priden.gif