Schladming 2013

gr69

Guru
15. dec 2009
11.582
2.628
113
še v SLO - ampak komaj
Citat:
Uporabnik R0KY pravi:
glede na to da letos ni enkrat stala na stengah na smuku, nevem kaj ste pricakoval...

Cortina - druga.
rolleyes-1.gif

Tebi pa danes nekak ne gre. ups - zamenjal z @rawr

Pa ne, da sem "pričakoval" medaljo - želel sem si jo pa.

Kakorkoli - čestitke Tini za 7. mesto.

Nazadnje urejeno:

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Vrhunec gledanosti v nedeljo je bil tik pred nastopom Tine (12:14), takrat je SLO 2 gledalo 27,7% slovencev (540800), oz. kar 80% vseh, ki so v tistem trenutku sedeli za TV.

S takimi prenosi si bi ena privat TV zagotovila Colmar bunde brez problema:rofl:

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
S takimi prenosi si bi ena privat TV zagotovila Colmar bunde brez problema:rofl:

Privat tv bi imela vsaj Vist, če ne že kar Kjus komplete... z dolgimi gatami in flisi zraven.
tongue-1.gif

Drugače pa bravo Ted, navijamo še za veleslalom! Škoda, za Romarja, da ni prišel do kolajne, bi mu privoščil...
smile-1.gif

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Po moje gre tu bolj za "riziko poškodbe", brez veze reskirat in trošit energijo, če ni možnosti za medaljo. Poleg tega so te ekipne krneki.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.958
6.987
113
Kako točno bo sploh potekala ta ekipna tekma? Nekje sem zasledil, da naši celo branijo neko odličje?

jest5

Guru
18. avg 2007
25.959
-8.674
113
Citat:
Uporabnik lugi pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
Uporabnik lugi pravi:
Aja finoči je pod častjo s taksno ekipo tekomovati?
"finoča" za razliko od ostalih sodeluje v vseh disciplinah.

Citat:
"Massi:počitek je za turiste, poškodovane. Bolnica Franja in tako dalje. Šport ni noben počitek."
priden.gif
Kar masiraj si glavo. Mogoče boš vsaj malo spodbudil cirkulacijo krvi, da se ti koleščki zavrtijo.

lugi

Pripravnik
6. jul 2008
686
0
16
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
Uporabnik lugi pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
Uporabnik lugi pravi:
Aja finoči je pod častjo s taksno ekipo tekomovati?
"finoča" za razliko od ostalih sodeluje v vseh disciplinah.

Citat:
"Massi:počitek je za turiste, poškodovane. Bolnica Franja in tako dalje. Šport ni noben počitek."
priden.gif
Kar masiraj si glavo. Mogoče boš vsaj malo spodbudil cirkulacijo krvi, da se ti koleščki zavrtijo.

priden.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Že zdaj sta oba.

Naša bo osvojila 2 zlati in 2 srebrni, Ted pa 3 zlate. Potemtakem bo Ted večja zvezda, predvsem ker je presenečenje prvenstva.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Ligety. Razen če Tina dobi obe preostali tekmi. Ligety bo dobil še veleslalom, tako da bo trojni svetovni prvak. Edino če mu spodleti pri veleslalomu. Je pa tipičen amerikanc, najboljši na največjih tekmah. Sicer pa je imel dosti sreče z obema disciplinama, letos je bil na super Gjih 4, 4, 25 in 6, potem pa kr zmaga
grin1.gif
Superkombinacijo pa je obakrat odstopil.

Po mojem bo zmagal VS in bo zato pač najboljši s tremi naslovi, če ne dobi medalje pa bo Tina.