Schladming 2013

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Slab občutek si dobil.

Tina je šla na smuku na vse, celo tako na kol, da jo je na neprimernem mestu zaustavil in jo vrgel iz idealne linije. Posledica je bila več kot 5 km/h počasnejša (oz. najpočasnejša) hitrost na delu, kjer je bilo najpomembneje prinesti veliko hitrost (prečni prehod).

Na Lindseyenem skoku (polovica proge) je imela se mi zdi še vedno drugi ali celo prvi vmesni čas (morda je bila francozinja hitrejša).

"Smuk je hitra disciplina, hitro tveganje, jaz pa sem v teh stvareh vedno rajši bolj previdna, kot da tvegam svoje noge," je odgovorila Tina Maze."

http://www.rtvslo.si/sport/zim...-medaljo/302340

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
En dan prej je bla najhitrejša, z boljšim časom od zmagovalke specialnega smuka kasneje.
A potem je postala previdna šele v nedeljo?

Še vedno sem prepričan, da bi bila pri medalji brez tiste napake na začetku velikega S.

Lecter

Pripravnik
26. jul 2007
598
0
16
Citat:
Uporabnik pediater pravi:

Na Lindseyenem skoku (polovica proge) je imela se mi zdi še vedno drugi ali celo prvi vmesni čas (morda je bila francozinja hitrejša).

Ko je smucala, je komentator rekel, da ima tretji cas do tam (od tistih, ki so prisle potem tudi do cilja). Je pa za njo slo na progo se nekaj hitrih smucark, med drugim tudi zmagovalka.

Mislim, da je bila od medalje kar precej oddaljena. Tudi brez napake na tistem delu bi tezko prisla do nje. In ce se ze pri njej rece, ce ne bi bilo napake, bi lahko rekli se za kako drugo. Ce bi Vonnova nastopila, bi verjetno bila se malo bolj oddaljena npr.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Danes bo na ženskem veleslalomu štartalo 139! tekmovalk. Avstrijci so zdaj kazali "ogled" proge. Sploh ne vidiš naslednjih vrat, ker je tolk folka na smučišču. Na srečo so prvih 30 spustili 15 minut prej, tako da so imele normalni ogled.

Thazz

Fizikalc
8. sep 2007
529
36
28
Sairach
Zdaj Hudomalj nekaj o bolečinah v kolenu govori. Pa tud ko je v cilj pršla ni najbolš zgledala. Drugač pa trenutno zgleda da bi z dobrim 2 tekom lahko prišla na stopničke.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.958
6.987
113
Proga je fajn zajebana, tako da je relativno OK odpeljala.

Upam samo, da ni dejansko kakšne poškodbe, tisto šepanje ni bilo videt gut
frown-1.gif

ajmo tina, rabim medaljo, da dobim 20% popusta pri generaliju za zavarovanje avta
smile-1.gif

R0KY

Guru
30. apr 2010
3.830
715
113
sam zdej naenkrat ne zgleda vec tok slabo, ocitno je taprva res hudo odpelala...

R0KY

Guru
30. apr 2010
3.830
715
113
ampak komentatorja sta pa zmagovalna, pr useh k sta jih hvalila je bil pol ogromn zaostanek :D

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Prvič da sem že pri št. 1 rekel: vau, kako je bilo pa to odlično odpeljano.
shocked-1.gif

Še posebej, ko sta omenila Ligetyjev stil. Kapo dol Tessi.

Nazadnje urejeno:

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.958
6.987
113
Očitno je tudi to to od tine na SP, videt je že fajn zjebana...ligerty bo glavna zvezda očitno
smile-1.gif