Citat:
Uporabnik Car pravi:
Citat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Ploščice so položene 80x100cm, v padcu do kanalete. Mere tuš kabine so 80x100cm, dejansko pa je 75x95cm, torej manjka na vsaki strani 5 cm. Nekaj mi je razlagal, da če bi imel tuš kad, da bi pasalo, ker bi bila vzidana v steno!? Preveč ga nisem poslušal, ker sem izgubil živce in da ne bi znorel, sem se obrnil in šel na pir.....
No, tudi spodnji predal v kopalniški omarici ni v redu, ker se ob zapiranju udari ob odtok iz umivalnika.....
Ali imaš slučajno gorenjevo kopalniško omarico z umivalnikom?
Ja, zakaj?
EDIT: No, evo. Ob jutranjem umivanju, ko sem se sklonil nad umivalnik, sem se potem komaj zravnal. Mal sem čudno gledal, kaj hudiča je, potem pa sem vzel meter in,opa, višina umivalnika je 80 cm. Sicer nisem ravno košarkaš, ampak to mi je absolutno prenizko. Sem izmeril še pri mami, ona ima višino umivalnika 90 cm.....
Torej, če naredim inventuro:
Ok je: pisoar in zgornji del kopalniške omarice.
Ni OK: wc je bil prenizek, sedaj je višina ok, ampak pušča, tuš kabina ne paše, zadeva se rešuje na relaciji izvajalec in trgovec (predlaga 8cm distančnik namesto 3cm....), talno gretje ne dela, spodnji predal na kopalniški omarici tolče ob cev in omarica je 10 cm prenizka.