Da TV bo na atekleni mizi, kar se sklada s Samsungovim stekelnim dizajnom tako podstavka kot da je steklo do roba in neverjetno tanek kar ga vizualno še bolj elegantega in večjega naredi. Podobnega Philipsa ima pa oče (brez ambilight) in mi vizualno ne sede preveč. Mi dosti bolje vizualno odgovarjajo kakšne plazme a je zelo težko dobiti majhne.
Kakor si pa rekel je vizualnost subjektivna stvar in verjamem da se zgodi da je komu ta Samsung za katerega sem se zagrel,pravzaprav grd.
Da samo redko se zgodi da se trgovec pri nas posveti kupcu, sploh če vidijo da je kupec mlajši in da je še huje sploh ne če je v kratkih rokavih in obični T-shirt majici z no name znamkami.
Dober trgovec lahko mariskaj proda če ne gleda na videz in se vsakemu potrudi (ko sem kupoval omaro z drsnimi vrati ziher ne bi kupi, če mi je trgovec ne bi predstavil, kajti niti videl jo ne bi ker jih je malo morje v trgovini). Jaz osebno grem raje nazaj kjer sem bil zadovoljen s postrežbo kot tam, kjer nisem bil.
Tako, da sem se naučil da je še najbolje, da se en teden ali dva prej na internetu izobražujem. Preko raznih forumov in člankov ter nasvetov in se na podlagi tega odločim (sedaj vem da tega TV-ja ne bom pri nas kupil, ker ne mislim dati 400-500€ več kot takoj čez mejo in je manj km kot do MB-ja).
Me pa še nekaj zanima okoli te 3D televizije:
1. je dejansko to 3D ali je nekaj začetniškega še
2. Če je to super zadeva a se splača očala original kupit ali kaka, katera druga
3. 3D blue ray predvajalnik?
Pa še nekaj, torej za 5m HDMI 1.4 se splača vzeti preko ebay-a za cca. 5€ golden palted?
Jaz nimam pojma o tehnologiji pa se je treba prej malo pozanimati, da se dejansko naredi best buy possible.