Počakaj še nekaj dni. Update bo gotovo prišel. Smart switch pusti pri miru.Lep pozdrav, vprašanje,
kaj bi bilo lahko, android 11 (SIO) verzija je update do konca , na android 12 noče iti , sem update naredila preko wifi, ali bi morala preko pc programa smart switch probat ? S20 ultra 5G
Men je šel z lahkoto na isto verzijo (Telemach) preko WiFi.Lep pozdrav, vprašanje,
kaj bi bilo lahko, android 11 (SIO) verzija je update do konca , na android 12 noče iti , sem update naredila preko wifi, ali bi morala preko pc programa smart switch probat ? S20 ultra 5G
Če se začnejo pojavljat kakšne težave je vsaj po večjih updejtih dobro naredit povrnitev na tovarniške nastavitve. Ja je veliko dela z ponovno namestitvijo vseh aplikacij toda velikokrat določene aplikacije še niso prilagojene oziroma ostanjejo na starejši verziji in zato prihaja do problemov.Jaz sem včeraj dal update na S20+ pa dela za en krščen duš. Kr zapirajo se programi al pa zmrznejo. Zjutraj sem hotel zagnati brskalnik pa ni delal. Sem moral resetirat telefon. Bol za en drek je tole. Upam da bo kakšen update kmal.
Pusti pri miru, posebno če ne veš točno kaj delaš. Android 12 ni nobena tatamata, ki ti bo spremenila življenje. Novosti niti ne boš kaj prida opazila.Lep pozdrav, mislim da bom morala updejt narediti kar sama na PC z ODIN in 5 file, kakšen je pravilen postopek za download mode , ali preko recovery mode ali kar pritisk na gume za download mode ? Ali se da vseh 5 file v odin , ? Hvala, naredim back up, ubistvu pa ne rabm nč, ker imam vse preko google, Hvala .
Poglej priponko 52172
+1Pusti pri miru, posebno če ne veš točno kaj delaš. Android 12 ni nobena tatamata, ki ti bo spremenila življenje. Novosti niti ne boš kaj prida opazila.